Майсторът убиец нарязал жертвата си с трион

Окръжният съд в Бургас остави в ареста 49-годишния Тихомир Трифонов, който уби с чук 84-годишния Георги Георгиев в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Майсторът убиец нарязал жертвата си с трион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убийството си е убийство, независимо дали е извършено по особено или по-малко жесток начин.

макар и бивш зам. правосъден министър да иска да се остави на свобода извършител на тежко криминално престъпление?! Боже, добре, че си само "бивш". Мога да си представя и колко "правосъден" си бил. Бог да те съди за душата, черната, която криеш в пазвата си...

Някой ще каже ли защо. Следя новината от първия път, но все още ми бяга най-основното... ЗАЩО.

Какъв е този адвокат, който ще е готов да защитава таково животно-изверг ?

Ебати урода!!!!!

Вижда се и с ,,невъоръжено око'',че този може още да убива.По бързата процедура-на ел. стол.Ако му дадат доживот или 40год. и децата ми ще му плащат издръжката в пандиза .Той ще лежи ,а другите да работят.

По Ламброзо: този си е чист изрод!Затова-трепане,защото този няма поправяне!

Още едно доказателство, че сиромашията и бездуховността оскотяват.

Да се възстанови смъртното наказание за умишлено убийство.

И как така двама адвокати бе? И то единия....бивш зам.министър???? Какво значи това? Искаме обяснение!!!!! Къде е тънката линия на съпричастност между престъпник и адвокат? Значи...оправдаваш такъв изрод, той излиза на свобода и...продължава да убива. Адвоката.....доволен!!!

Как пък всички толкова побързахте да произнесете присъди? Не винаги нещата са толкова прости, не винаги медала има само две страни - бяла и черна. И без никава конкретна информация по случая, всички коментари са в стил "разпни го".

Това чудовище спокойно става за филм на ужасите ! Егати и визията и погледа !

Какъв мозък сътвори долното изречение? " След като убил Георгиев, майсторът купил чували, трион и белина от железарски магазин, които по-късно използвал за убийството. " След като го убил по-късно пак го убил. Два пъти го убил. Вече мъртвата жертва отново е убита . ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? тоя си щета напред-назад във времето и за него няма преди и после.

Вероятно е технически пропуск на пишещия - "по-късно използвал за ПРИКРИВАНЕ НА убийството." Добре го е прикрил ... Както го е и направил. Болен мозък ... Да те е страх да си повикаш майстор, обаче ...

Антъни Хопкинс ряпа да яде - този екземпляр ще играе сам себе си, и то как! Класически тип ... Двама адвокати единият бивш зам.-правосъден министър ... А психиатричната експертиза на кого ли ще я поверят? Този ще бъде гордост на психиатрията ни ...

нема страшно - ще поиска съкратена процедура, ще му дадат 20, ще излежи 13, ще го пуснат за добро поведение след 4-5 години...

Комай излиза,че не е циганин. Ако беше връзкар,щеше да работи в горското.Може да е издивял от сиромашията. Това,разбира се,не го оправдава.

Сиромашия??? А откъде пари да плати хонорарите на двамата адвокати?

маистор и в убииството

На тия от Северо-Западнала България, трябва да им изискват изходни визи!

Къв изрод си за да поискат клиентът им да бъде на свобода? Абре тия изроди адвокати не мислят ли и една секунда за близките на убитият?

"След като убил Георгиев, майсторът купил чували, трион и белина от железарски магазин, които по-късно използвал за убийството." ...Нещо не връзва тук!!!

И СЯ

изглядваше кротку мумчето, ам явно ниещу са объркали старшиите? ам нъ мрафкъта път праише

" Доживотен или доживотен без право на замяна " - Ами естествено , че ДОЖИВОТЕН БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА. Ако някой вземе и му плати гаранцията , то на него нищо не му пречи пак да убие по жестокия начин !!!!!!!

пада им цената на комунистите

loyola

Брей, как един прост майстор може да си позволи зам.-правосъден министър за адвокат ???

мда... при това безработен... двама адвокати, от които единия бивш зам. министър. А "обикновените" рецидивистчета минават със служебен... Мистерия.