Японци търсят терен за сладкарска фабрика

Японската компания "Мейджи" АД проучва възможностите за изграждане на фабрика за производство на здравословни хранителни продукти във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Японци търсят терен за сладкарска фабрика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да почне да спонсорира и Черно море и ще си помисля, че г-н Домусчиев му се е доживяло до морето....

Никакъв мерак да ни хранят здравословно, нямат японците. Те ще СИ правят фабрика, за да СИ произвеждат храни. Явно е по-рентабилно да си возят готов продукт, вместо суровини. Те внясат доста наши хранителни продукти, направиха си завод за кисело мляко и работят само с наши закваски, знаят те кое е хубаво. А ние насила си го съсипваме.

Бах мааа му, тия идват от другия край на света да правят сладкишчета у Варна, толкова ли няма български сладкарски фирми?

АМАН освен на Китайците ,Японците ,ЕВросъюзниците ,Турците и Американците на продадем тази държава ,всичките производство те да правят ,а държавата свободно да спре да съществува. С лекарства за животни ли ще ни лекуват или и храните са за кучета ,но ще ги прпирспособят и за българите.

ами КРАМЕР и ДИЛАЙТ какво ще правят.? те едните супер си намалиха присъствието а другите все си търсят персонал- защо ли/.

сега комунистите и тим ще ги удушат

Подходящ терен за подобна дейност са свободните площи покрай пътя Варна - Кичево над телевизионната кула.

Как ще са подходящи? Там няма никаква инфраструктура...дори пътя дотам минаващ през вилна зона страда от ужасна тапа. Н