Свлачище заплашва паметника на Ботев в Калофер

Свлачище може да затисне паметника на Ботев в Калофер. Заради дъждовете има опасност да се активизират тонове земна маса, алармира кметът Румен Стоянов.

Обратно в новината

Коментари - Свлачище заплашва паметника на Ботев в Калофер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се спаси паметника-сигурно има начин. Всички истински българи биха събрали пари, кой колкото може. Но докато се съберат, МС да действат, не да спят.

този паметник трябва да се махме от срам към идните поколения, некадърем комунистически скулптор

ай вземи да направиш нов по твой проект и идея. Мухъллл си ти нищо повече седесарски смотаняк.

Колко символично! Ще махнем паметника 1300 год. България, а след него ще затрупаме (защото това ще стане заради нашето безхаберие) паметника на Ботев. След него и другите. Ще оправдаем "цар Киро", ....Някой има ли още някакви илюзии за тази страна.!

Ти не скиваш ли че Боко дет са праи на патриот здраво е фанал вазелина, виж че го няма на празниците на България. Та сега за Ботев, хаха къде ти ве 100 милиона за магистралата се намират ама за паметника на Ботев нищо.

Бяхме там преди две седмици, и паметникът е толкова изоставен, че просто унизително!Явно Ботев, за това заслужава?!Но сега ли се усети Кмета да алармира??Къде са институциите, къде сме и ние гражданите...

всички паметници от освобождението ни от турско робство са изоставени. Че то това е генералната заповед на САЩ бе. Че само да се каже турско робство и ердоган звън ина нашите предатели и им набива чумберите.

Активира се свлачище, защото кметът на Калофер позволи да се изсече гората зад паметника на Христо Ботев. Но очевидно в писмото до премиера не става и дума за това.