US бронирани машини Strykers кацнаха в Бургас

Бронирани машини Strykers на щатската армия бяха разтоварени в България от транспортни самолети и пристигнаха в полигона в Ново село.

Обратно в новината

Коментари - US бронирани машини Strykers кацнаха в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди на нападнат русия втората световна хитлеристите са прегрупирали силите си "на почивка" краи границите и, тези сега учения ще провеждат, да вървят да марсят въсдуха в америка, не тук! мамка им

buRgbuRg1

:) Е този феномен няма обяснение , комКопелдетата мразят ЕС , САЩ и Запада , а всички там бягат , .... и се натискат там да са , там да работят и живеят ! :( Дори там да умрат , но там , там да загинат , . борейки се срещу фашизма ! :) И страстно любят , обичат мамаша си Раша , но не бягат и не искат там ! :( Не искат явно да загинат там , в Сибир .... от глад и студ ! :) Пита се , защо така ? ? ? :) :)

Някой някога да е написал че тези страни са скапани за живот?!?!?! Хората просто пишат че външната им политика е заробваща за нашата държава!!!! Правете разлика между живот в дадена държава и нейната външна политика!!!

Много странен Путя,голям комплекс от НАТО!Русия нахлува в Украйна,изби 10 000,съсипа им икономиката,сега прави учения в другите окупирани и откраднати територии от нея,но когато НАТО прави учения в държавите членове на Алианса,било "агресия" срещу Русия!Иска да каже че единствен има "право" да млати и превзема каквото си иска,дори и сродни православни,а останалите били "фашисти" за удобство и нямат думата!Този тип лудост лоша и противна работа!

Да оставим БМП ама оная дузина самолети дето идват, що не ни ги подарят, като са толкова загрижени за нас? Пилоти имаме предостатъчно, пък сме съюзници, едни интереси браним ;) Що искат да си купуваме от тях? Аз малко цигански работи пиша, ама дотам сме стигнали, да просим. А САЩюзниците искат на босия цървулите да му вземат.

Браво! Най-после да дойдат американците.

Марш на портала! Може да те уважат продажнице!

Моля се само никой да не се поддава на провокацията с тези учения. Просто и руснаците и ние да изтраеме малко тези нахални дрисльовци да се наиграят и да си вървят.

Главният прокурор да не спи, а да се самосезира за незаконно проникване в страната ни на военни формирования и командни центрове от чужди терористични организации и държави.

единственaтa държaвa,киято може дa ни окупирa зa еди-двa чaсa е Турция,е кaк ще реaгирa тогaвa НAТО,в устaвa му нямa нито думa зa подобнa ситуaция ???

Турция е наш съюзник.И в качеството си на такъв ще ни брани от окупатори.От типа на путин.

Оди го обяснявай на гърците - и Турция и Гърция бяха в НАТО, пък това не им попрече да си вземат малко територийка от своите съседи и да изгонят 50000 кипърски гърци от къщите им.

Ако се осведомяваш от новини на БТВ, НТ, турски сериали и американски екшъни, постигнал си отличен успех - научили са те да мислиш правилно.

Хм, плачещите по "доброто старо време", нали се оплаквахте, че нямаме армия? Сега имаме. Точно това е идеята на НАТО. Споделяне на разходите за войската. Сега плачете, че тази армия не е про-руска ли? Само да ви споделя, дори всеки българин да стане елитен войник (барабар с пенсионерите и пеленачетата) пак няма да имаме достатъчно голяма армия, за да заповядваме на ЕС, САЩ и гнилия капитализъм по света. А някой трябва и да я храни, нали? ;)

Каква армия бе брат?!?! 21 век сме. С натискане на 1 копче се заличават държави. Този, който иска да се пази, все ще бъде атакуван. Качиха ни цената на тока и се избихме. Една кърми в мола и започнахме да заемаме страни. Ние сами се избиваме.

До 42/02.04.2015 11:51/,за още по-доброто и по-старо време!!! Един български достоен военен стратег,тактик и учещ,мъжете,как да воюват и бранят Родината си,е казал: "Народ и държава,които не хранят своя армия,ще хранят чужда,е 42-ри,можеш да си гордо мекере ,думите му се сбъднаха!Името му е,Борис Дрангов,полковник!

Kalin

Нещата отиван към зле.Само когато сме губили война е имало чужди войски на наша територия.Сега.....и без да сме загубили пак ни окупират.И то някакви презокеански плъхове!

С 2 изречения и дано успеете да си извадите главите от.... Държавното управление в България е на Американска политическа основа. Родината ще се превърне в 53 USA щат. От както се появи ГЕРБ се спряха всички руски проекти и се завъртя така, че всичко да е против тях. Влезе ли НАТО на 100%, ще изпратят нашите войски на "учения" или да си го кажем на война. Заграждат Русия по всевъзможен начин от всички страни във всички държави. Не, не заемам ничия страна. Заемам позиция българите да сме здрави, стабилни и нахранени. Путин изкупи всичко и сега няма чужди инвеститори и всичко им е държавно. Ние подаряваме, даваме на концесия и после защо ни е скъпо всичко. ДПС и подобните им партии..... цяла югоизточна и южна България ще стане турска, по един или друг начин. Това е в план от години!!! Европейски пари ли? - всичко откраднаха. Не може в 21 век да се радваме на парче асфалт, жалки сме!!! Не е възможно преди 20г да е било направено повече, а сега в ерата на генетиката и космодрума, еволюцията да не може една държава да се погрижи за народа си. Почти няма независима и обективна медия, която безпристрастно да отразява или да анализира ситуациите в страната. Кърмене, стикери за неправилно паркиране, пушачи и тем подобни неща - ГЛУПОСТИ! Мислете хора, мислете...... А аз съм само на 28г и не вярвам на това, което чуя или ми кажат. Проучвам, анализирам, мисля....

Виждам, че не заемаш ничия страна. :)) Само казваш "фактите". Путин е добър и затова руснаците просперират. Американците са лоши и си бият негрите, пък президента им е маймуна. :) Ех, мурзилки...

Не чакахме ли руски туристи в Бургас?

Чакахме ама путим им нареди да почиват в Крим.

Защо ли имам лоши предчуствия, че тези струпвания на Американски войски във всички съседни на Русия страни няма да бъдат с отбранителни цели.

Путин напада без предупреждение и нагло твърди,че Русия няма нищо общо с това.Та затова NATO съюзнически войски са добре дошли на наша земя.

Ще ми се да можех да видя какво ще напишеш, ако наистина лошите предчувствия на хората се сбъднат. Нали се сещаш, че България в момента е в позицията на пешка! Никой не му дреме за нея и се жертва масово и безобразно за щяло и нещяло, тъй да се каже. Но по-ми се иска всичко да е конспирация ... ама като знам как ние и по време на чернобилската авария излизахме на манифестация под радиоактивния дъжд, та сега ли някой точно на нас ще каже какво по дяволите става! Все пак политическия елит съвсем не е еволюирал от тогава :)

Точно затова са тука американските ни съюзници от NATO.Да можем да се усмихваме и да сме спокойни,че няма да ни , ,присъединят доброволно''към някоя источна сатрапия.

Е цар Борис дето не беше българин не тръгна срешу Русия и плати с живота си за това, а президентчето дето се хили като ..... го направи. Срам за нас и жалко за България. От хамериканците никой нищо добро не е видял.

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УСРАХМЕ С ТЪПИТЕ СИ ПРОДАЖНИ ДЕЙСТВИЯ!БЛОГОДАРЕНИЕ НА МОНКАТА ПАСИ И АЛЧНИТЕ КОРУМПИРАНИ ВОЕННИ АДМИНИСТРАТОРИ, БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ПОРЕДНОТО ПУШЕЧНО МЕСО ЗАЛОЖЕНО ЗА ОБРАБОТКА В МЕСАРНИЦАТА НАРЕЧЕНА НАТО!НО НИЕ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА!РОБИ СИ БЯХМЕ И РОБИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ!

Брей, че нагло ни лъжат! България е член на НАТО от вчера сякаш. Как досега ни едно учение нямаше за цел да демонстрира американската загриженост, та баш тая година!!!

Добре дошли!Успех Ви желая и дай боже повече такива учения и съюзнически войски в България!

Янки, обръщайте си машините и вървете на майната си с тях!

путоатакисти вървете си в Русия!В България ви ненавиждаме!

Много добре. Трябва по тесно сътрудничество с Щатите.

Ква я мислехме, ква стана! Ние си искахме руските туристи, пък то дойдоха американски военни;о(

Руските туристи пак ще идват, бъди спокоен. на тях им е добре тук. Но ще идват невъоръжени и ще си отиват в края на лятото, а няма да артисват като пета колона!

А ако прочетеш тук кой е руснакът Костин, живял в България от 2004 година, пенсиониран военен, афганец, може и да ти светне какви са повечето от руските "туристи" в България: http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-mvr-nikita-leontiev-anna-leontieva-18797527?nt=4