Вандал потроши десетки коли в центъра на Варна

Поне 10 автомобила осъмнаха с изпотрошени стъкла в центъра на Варна тази сутрин. Извършителят на погрома е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Вандал потроши десетки коли в центъра на Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ко праим ся?

Чалгата налага разделението на беден-богат и това ще доведе до ескалация на агресията. Липса на морал, липса на възпитание има предимно у богатите.

Колко много злоба има ! Един престъпник трябва да си понесе наказанието и това трябва да стане незабавно. Какво значение има колко му е скъп джипа на някой. Моята стара кола може и да ми е по-скъпа. Ужасен съм от някой коментари БЪЛГАРИНО!!!

Колко много простотия има! Къде някой е казал, че престъпникът не трябва да бъде наказан?

Като ти е толкова скъп джипа, що не се бръкна за каско, бе Гарабедян? Живееш в БГ, все пак...

Стъклари, автотенекеджии май си търсят работа?

не съм добре бе.....утре като го пуснат щото не е добре,да се готвят и съседните улици...

Арман ЧОЛАКОВ и ЧОЛАКЯН едно и също лице ли са?

Добрата новина е все пак, че не е пилот на самолет, а обикновен идиот.

Защо сте писали имената на свидетели, а не и името на извършителя??? Защо тази журналистически практика стана правило - имената на престъпниците винаги се пазят в тайна, а жертви или свидетели са излагани на опасност, публикувайки имената им???

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става ИСТИНА, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

айде още един, дето "не е добре"

Не съм чувал досега човек, който "не е добре" да може сам да си постави диагноза!

Абе като "не си добре"що не ядеш лайна бе???????????? тия като са го хванали що не са му "прехвърлили"керемидите!!!!!!!!!!!!!!!

Е гати агресията за една купчина стари железа. Май и ти "не си добре", а? Само лудите ще ви оправят вас такива самозабравили се.

Нели Нелииииии куче те е.ало Нели,ела ми счупи джама да видиш как бързо ще оздравееш!!!!!!!!!!!!!!!

Нели, купчината стари железа е изстрадана от някого, не се ли сещаш? Или си свикнала всичко да получаваш наготово и за нищо да не си търпяла лишения, за да си го позволиш?

Oтговорил, че "не е добре " !!! A защо с тези камbни не yдряше PO собственната си глава !!! B затвора и да плаща всичко, което е yнищожил !

След сайта със снимките за неправилно паркирали автомобили се задава следващото реалити шоу. Пък камъни има много повече от кирки по улиците, ще стигнат за всички.

Когато на лабораторните мишки им се влошат условията за живот - стесни им се пространството, ограници им се храната, повиши им се температурата в помещението започват с агресия и канибализъм. Когато на хората им се влоашат условията на живот, се очаква да се обединят и да ги подобрят.

Еми и аз ще почна да троша в най скоро време.То човек трае трае и накрая взима нещата в свои ръце

Дано и тебе да те хванат. Аман от дебили, дето им говориш за едно, а те чуват друго

И как ще ме хванеш ???? Наясно ли си че съм 190 сантима бягам по 3 километра и тренирам бокс през ден.