Затвориха едното платно на бул. ”Ал. Малинов”

От днес до 8 април се въвежда временна организация на движението по бул. „Александър Малинов” от бул. „Акад. Андрей Сахаров” до ул. „Димо Дичев”.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха едното платно на бул. ”Ал. Малинов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе, хорааа, я погледнете коя дата е.....не се връзвайте така......:))

Да бе, и като на шега булеварда е вкаран пак в едното платно и улица Балан е затворена към кръстовището. Хайде холан...

Дааа, за съжаление се оказа истина, въпреки датата.Не ми е ясно точно какво разширяват на вече завършен участък /от "Макдоналдс" до "Верона"/??? А, и на всички живущи в Младост им е ясно, че пускането на новия лъч на метрото няма да реши проблема с трафика, който идва най-вече от входно-изходните артерии от околовръстния път. Според мен трябва да се действа най-вече по този въпрос. Младост се разраства с нови сгради, а с тях и автопарка се увеличава и като капак отгоре гастролиращите провинциалисти, които ежедневно натоварват дапълнително трафика. Господа управници, моля, чуйте гласа на жителите на Младост!!!

Вместо тази тъпа снимка, по-добре е да публикувате карта.

Какво се случва с участъка от бул. "Ал. Малинов" на юг покрай "Хит"? Уважаеми господа-общинари, ТАМ НЯМА ТРОТОАРИ ВЪОБЩЕ! От едната страна (запад) е тревичка върху обширна площ - има място не за тротоар, а и за велоалея допълнително, но никой не го прави. Откъм страната на ХИТ има също широка ивица за тротоар, но от нея 80 см ширина е асфалтирана - със стълбовете в нея и с нахално закачените толкова ниско плакати, че дори да искаш да вървиш по асфалта, трябва да лазиш под плакатите. Пресен пример са плакатите по случай откриване на 26 март на магазин в "София Ринг мол" - все още си стоят там. Остава единствен избор - калта отстрани. И няма кой да глоби богатата верига. А и това не е решение - трябват ни тротоари от двете страни на булеварда! Така, както има пред хотел "Дрийм" и пред магазин "Берьозка"! Но разбира се, при откриването камерите няма да стигат до този участък. По какъв начин тогава ще се добираме до метростанцията - с хеликоптери? Защото се разбира, че искате да премахнете и единствения автобус на тази отсечка.

И аз съм от Младост. Че крадът - крадът, че лъжат че са напръвили нещо качествено-лъжат , ама аз се питам тия дето им го позмоляват къде са? Защо не дойдат да видят реките от кал по новите тротоари,където няма плочка равна с плочка или спирките на реисовете в калта вместо на тротоара? Всеки ден нов лунен пеизаж. Ама фирмата изпълнител нали е на ГЕРБ. Като цяло метрото е най-удобния транспорт-това няма кой да го отрече.

Аз бих се ориентирал към метрото.

здравейте на всички. Да и моята диагноза е че живея в кв. Младост... След тоя некачествен, да НЕКАЧЕСТВЕН ремонт, предвижването ми стана още по - зле. То са светофар след свотофар, и колкото повече бул Ал. Малинов се приближава към Цариградско шосе, става по -тесен ПРОСТО безумие, ДИКОВ ти си олигофрен и пълен бастун нали си го знаеш?

Знае го, но не му пука!Пълни си гушата само незнам до кога???

Ако всички тарикати спрат да използват лентата за ляв завой би било доста по нормално преминаването. В момента заради 10-на тарикати другите чакат доста повече отколкото е сметнато. В маймунска държава каквото и да се направи все няма да е достатъчно. Друг е въпроса че ограничение 40km/h масово не се спазва по новата отсечка, което предизвиква струпване на доста коли когато булеварда почне да се стеснява .

ти нормален ли си, бе?