Русе с награда за най-добър град за живеене

Русе грабна приза "Най-добър град за живеене" в класацията на слушателите на Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Русе с награда за най-добър град за живеене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази измислена награда е на гол тумбак чифте пищови. Как може един от най-бедните градове в България да е изобщо добър за живеене?

Ти пък си толкова кадърен и учил, че ти липсват половината запетайки от изречението. По кадърност оценяват в София. Тук роднинските връзки са важни, като в някое село. Хората гласуват с краката си, напускайки на талази града всеки ден. Не им трябват празните ти приказки.

Щом хората с ниски доходи са намерили решение на проблема си /според теб Русе/ и на талази отиват в други по-богати градове из страната, като най-близките Силистра, Шумен, Разград и Търговище, теб какво точно те притеснява?

Некадърниците довлекли се от селата, се чудят що мизеруват. Ми ако беше учил навремето вместо да гониш кокошките, сигурно нямаше да си с такова мислене.

И колко хора са с нормална работа в Русе? Някои мениджърчета, домъкнати от София и най-ръководните и крадливи кадри в държавните институции в града. За съжаление 99% от русенци мизеруват, защото Русе е най-бедният град в България.

В моето обкръжение повечето са такива- основно съученици от гимназията, които сме останали да живеем в Русе.Погрешно е схващането ти, но е нормално за неудачника.Погледни си CV-то виж къде си учил, какво умееш, къде си работил и ще разбереш защо си такъв.

Моите наблюдения се покриват с тези на Русенец, най-интересното е, че около 80-90% от съучениците ми /елитна гимназия в Русе/ са в БГ, а 2/3 от тях живеят и работят в Русе. Има 2-3-ма с посредствена работа, но повечето са си добре.

Пълни глупости. Завършилите елитни училища се изнасят почти на 100% от Русе още с абитуриенския бал.

Пълни-празни глупост, статистиката при мен е точно такава, може и да е изключение, но със сигурност е факт

Русе е прекрасен град за нормалните хора.За тези, които нямат хубава работа не е, но за тях никой няма да е такъв.Красив и спокоен град, където можеш да отглеждаш децата си без напрежението, което го има в София.За съжаление се напълни със селяни от близките населени места, но това важи и за Пловдив, Варна и Бургас.Когато общуваш с хора имащи твоята ценностна система успяваш да се абстрахираш от селяните, които ходят с анцузи по улиците.

София, или Русе кое е вярното!?!? Коригирайте си статията моля... и не ставайте за смях :) Кое е вярно, че Русе е грабнал!!! или че София е спечелила!!! :)

София е спечелила наградата, връчвана по обективни показатели. Русе е спечелило награда, давана от Дарик Радио, която е базирана на гласове. Предвид комплексираността на русенци, това е съвсем нормално, та според тях Малката Виена е по-добър град за живеене от реалната Виена. Няма дргуи такива комплексари

Хаха, смешник, то се вижда кой е комплексар.

И България да глътне 400 милиарда от ЕС без да им ги върне и тук ще е така. Изчакай още няколко месеца и на ЕС като им писне от Гърция да и го на*укат здраво да видиш колко ще е добре.

TIREX

всяко село в Гърция, е в пъти по-добро от който и да е град в булгаристан.

Русе е велик град и такъв ще си остане! Колкото и да ни завиждате, не можете да променита това!

Трябваше да използцваш минало време...

Ако е трябвало съм щяла.

Победителите по категории: Най-добър град за живеене - София; Парти град Приморско; Перспективен град - Стара Загора; Град на културата София; Град герой Харманли; Зелен град - Хисаря; "Най-добър град за живот на младите" - Варна; "Исторически град" - Велико Търново; "Красив град" - Асеновград; "Хай-тек град" - София; "Град на спорта" - Бургас; "Бизнес град" - Пловдив; "Най-добър град за живеене" (според читателите на "24 часа) - Пловдив; "Най-добър град за живеене" (според слушателите на Дарик радио) - Русе;

резултатите за "Град с най-гореща топла вода" на читателите на вестник "Каспичанска трибуна" още се обработват.

И така, русенци започват днешния ден окрилени от великата награда. Първо ще трябва да посетят частния съдебен изпълнител, че са ги осъдили от топлофикация без да знаят, после ще се наложи да се молят на банката, защото заплатата закъснява и не могат да си платят кредита. Разбира се, ще погазят малко кал, но ще я остържат на плочките в центъра. Бе, добър град за живеене е Русе. Категорично.

ти ако си прасе, не ти е виновна кочината

Пази си силите за изборите още е раничко...Пък и в този информационен век, не четем само русенски сайтове, нали?!

fusa

хората които не са от русе никога няма да знаят какво е това да си русенец...

Ти пък си най заблудения от всичките! Русе спечели читателското гласуване. Ама ти нали само турски сериали гледаш и новините ако не си се напил, пък за четене не ти остава време.

София печели класацията,поне така чух по всички медии,а това за Русе явно някой местен патриот го е пуснал/в което няма лошо/,но за съжаление е лъжа и то опашата.Но хората в малките градове лесно се поддават на манипулация и заблуда,когато си гладен си лесно управляем и вярваш безрезервно в "светлото бъдеще"!Наивници!

Който е гледал новините по националните телевизии, много добре знае, че РУСЕ ЛИПСВАШЕ ОТ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ.

РУСЕ СПЕЧЕЛИ ЧИТАТЕЛСКАТА КЛАСАЦИЯ НА ДАРИК.

София я награди Журито, Русе публиката.

Тази, дето ръкопляска на кмета още преди да си е отворил устата?

последно софя наградиха: *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Русе!

Какви инвестиции? Каква раждаемост? Какви пет лева? Каква екология? Румънците махна химическте си заводи,а сега ни насадиха Монтюпето което вскяа вечер ни обгазява тайно с отрови!? Ташак бе Уйли!

последно Русе или София....

Дали ще е най-добрия град за живеене или не- Русе си е Русе. Европа е влязла в България от този град.

Не разбрахте ли, че с тази стара слава вече ставате смешни - какво стойностно е направено от 9.09.44 г. насам?! Архитектурата - съсипана, индустрията - също, за околната среда да не говорим, Дунавът - неизползваем за туризъм и...да не изреждаме повече, щото помним добрите времена на Русе...

Разбира се, че от там е влязла :) Поредното комплексарче, само това ви е осанало, след като всичко младо се изнесе от Русе..., странното е, че и в градовете, където живеят се събират на катуни и там си плямпат Русе, та Русе, да ни направят една услуга да се върнат в родния град и да си стоят там... Аз именно заради тези комплексари се изнесох и изобщо не съжалявам

Омръзнало ми е от селяндури станали хора благодарение на соца.

Ако управниците в София заделят малко повече и за останалата част от България и в икономическа гледна точка ще изпреварим София.

Е да де, ама нали се сещаш, че живеем от избори до избори. А най много гласове носи не Русе или Каспичан, а София. И който спечели София, вкарва 1/3 от парламента.

Тези работи не стават с пожелания...

Русе си заслужава наградата! Хората които плюят града си, за мен не са хора! А да не говорим,че 90% от критикуващите коментари се пишат от двама трима, които по цял ден това им е работата...

Предимно тролове на Искрен Веселинов - лекето на Мацола. Понеже горният има някаква вражда с кмета, и затова плюят по града.

А тези, които го "управляват" така, че е изпаднал от всички класации, освен от измислените...

Най-добър като архитектура, красив за разходка, но само да дойдеш и да разгледаш. В София негодуват, че цяла България отишла там. Хората не са там защото искат да са в столицата, а защото само там се откриват нови работни места, а с това се пълни тяхната хазна.

Пълен смях е тази класация! Самите русенци си плюят града колко нещастни са в него, при все, че сами си го правят такъв. В същото време яко гласуваха във фейсбук и се кефят, че са спечелили някаква измислена класация! Тази класация няма нищо обективно! Със същия успех Малу Бучино може да стане най-добро място за живеене в света!Само гласове във фейсбук! Никакви обективни критерии!

Bravo ! Radvam se za moya roden grad !