Издирват мъж, нападнал три деца заради телефони

Варненската полиция издирва мъж, нападнал и заплашвал три деца, за да им вземе телефоните.

Обратно в новината

Коментари - Издирват мъж, нападнал три деца заради телефони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи на такъв бой докато му омекне "черноглавата"тиква а след това и полицаите да го ремонтират с два три счупени пръста-ми докато го гонехме се спъна и падна,на тази пасмина само та ще и се вземе страха!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много шум вдигнахте, а не дадохте описание как изглежда извършителят. Опишете го, бре!!! Може и да го намерим и да го сгащим. Първо ще го поизпитаме, а после като си поиграем ще гооставим на улицата и ше звъннем до полицията да дойдат да си го приберът, че може да има и още провинения! СПОКО! Като го оставим няма да избяга. Ще е благодарен да дойде полицията, а не да се върнем ние!

Материал е тенденциозен никъде в документите не пише циганин написаното е долна инсинуация целяща нарушаване етническия мир маглат просто е искал да разгледа телефончето на спокоиствие а тези гаменчета дигат вои до небесата

да се чете мангалат -

България няма право да оставя ромляните без мобилни телефони!

Няма значение дали е циганин или българин. Хванеш ли го режи му ръцете и бой докато пукне!

Искам крумовски закони.Краднеш-режат...!

Циганин взе по същия начин телефона на моя син преди няколко години в София. Ударил му един шамар и го взел. След няколко месеца грабителят беше арестуван. Реихме да се доверим на праводъдието и да оставим държавата да си свърши работата. Целта беше ДА ПОКАЖА на СИНА МИ, ЧЕ ТАКА СЕ ПРАВИ. Наказателното дело се точи 2 години, при което сина ми (малолетен по това време) беше викан няколко пъти на разпит в полицията, както и веднъж за разпознаване на престъпника. 7-8 пъти се отлага делото, защото престъпникът не се появяваше - не бил призован редовно, не бил открит на адреса (който се оказа някаква разрушена къща някъде). След това се пращаха запитвания да не е арестуван в друг арест, както се и оказа. В края на краищата делото се проведе, той се призна за виновен и беше осъден на 1 година ПРОБАЦИЯ, при условие, че преди това е бил осъждан за грабеж на кола. Телефонът не беше върнат, казаха, ми че трябва да заведа гражданско дело за да ми върне парите. Тъй-като циганинът нямаше работа, доходи и имущество, дори и да го бях осъдил,нямаше как да си взема парите. Само щях да платя такси за гражданско дело и после за изпълнителио дело. Резултатът от този напън на родното правосъдие - един престъпник, който беше освободен веднага и един шестокласник, ходил десетина пъти в съда, останал без телефон и без никаква вяра, че държавната машина може да осигури справедливост.

малка, уж, история, но която обяснява едни от най-страшните неща в живота на българския българин. синът ти си е научил главния урок на собствен гръб-живее в една "държава", която пъди всеки ден нормалните си хора, защото е добра само към престъпниците и циганските "българи". и нормалните хора, младите нормални човеци си тръгват оттук като пълноводен поток...за да останат до десет години само изродите, "политиците" и "съдебната ни ситема".