ТИР се блъсна в дърво и преобърна (снимки)

Румънски ТИР помете няколко дървета и се преобърна в района на Индийската колиба по пътя Бяла-Русе рано тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - ТИР се блъсна в дърво и преобърна (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горе-долу два пъти седмично се опитват да ме избутат от пътя - на ограничение 50 тировете минават с 90. Обикновено са румънци, турци или украинци. Българите по-имат страх радарите на кат.

Заспали,пияни, неподготвени за условията,претоварени ,неспазващи никакви правила ,движещи се по някакви техни си правилашофьори на ТИР -ове.Тези хора семейства нямат ли? Деца не ги ли чакат у тях?Защо се имат за безсмъртни?

не се имат за безсмъртни. и вярвай ми, повечето се кръстят като се качват в камиона и благодарят на бога, когато слизат. всеки един от нас е работил извънредно и знае как е, при тях е същото. един път може да откажеш, но при следващия ще трябва да си търсиш нова работа. Не че няма джигити сред тираджиите. Но който си мисли, че да сер, ядеш и спиш в кабина 3 квадрата, и единия ти крак е в гроба, а другия в затвора живот-мечта е в голяма грешка.

Направете магистралата и по нея пуснете само автомобили и автобуси. Всички ТИР-ове да си карат по стария път.

Да,бе,счупен прешлен не е сериозен проблем! !!!! Сериозен е и още как-може да доведе до инвалидност. Да се оправя човека, млад е, има и семейство, което да го чака сигурно! Късмет му желая!

Точно така! Да се оправи човекът, че да те засрещне някъде по пътищата, защото сега не е успял да помете никого. Само няколко дървета. (P.S. И защо ги садят тези дървета? Как само удрят и контузват профучаващите малоумници!)

Е,то на чужд гръб и 100 тояги били малко.... К'во да пра'иш ,те октавианите едни безгрешни,непобедими,идеални и безсмъртни императори... На тях не може да им се случи това,нали!?