Варна продава 17 дка, за да строи стадиона

Общинските съветници във Варна разрешиха единодушно продажбата на 17 дка терен, собственост на дружеството „Спортен комплекс Варна” АД.

Обратно в новината

Коментари - Варна продава 17 дка, за да строи стадиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие не разбрахте ли, че стадион няма да има. Ще си строим блокчета за нова порция селяни от североизтока. Общината ще е прецакана, ама кой ги избира общинарите, а? Кой?

Задълженията били натрупани от 2011 ,а кой започна да управлява 2011 Герб или ГРОБ ,на който както му е удобно.

Преяде от пари и от заеми ,където е стъпил герберски кмет масово се теглян заеми за да се купуват изборите.Стига вече с тези заеми и продаване на собственост на общината ,за прищевките на герберастите.

Инвестицията си е доста добра, а и ако някой се беше позаинтересувал щеше да разбере, че там ще се развиват и други спортни дейности, не само футбол. Варна дори вече няма два отбора, а само един и то благодарение на бизнеса. Видяхме какво стана със Спартак. Няма как да се усвой, защото процентния дял на общината е достатъчен за да не е просто страна и да не могат да се взимат едностранни решения.

На гол корем чифте пищови...... А бе кой ще играе футбол на този стадион ? Или един ТИМ на общината срещу друг ТИМ !

Стига глупости и щраусови стойки! ТИМ ще строят или ще усвояват?

Това нещо за "70 милион " има смисъл само ако е част от комплекс... Иначе "стадион " за 70 милиона за град с 2 отбора е твърде несериозно. Освен ако билетите за мачовете не са по 10-15 лева.... Доста "рискована" инвестиция ми се струва...Но дали е успешна или не ще го решат само варненци.. :)

Как точно е глътнал 20 милиона досега, като има само една дупка? Толкова ли са некадърни в Община Варна, да не могат да продадат 17 дка и сами да си построят стадиона, дори ако се наложи малко помощ от държавата или пак трябва да се налапат скапаните ТИМ-аджии.

Сега вече няма как да не направят стадиона!

Как бият камбаните във Варна? "Тимммм, тимммм, тимммм". Айде честито, гушнаха още 7 милиона.