Русенци остават без топла вода за месец

"Топлофикация-Русе" ще спре работа след Великденските празници и в продължение на около месец 19 000 абоната ще останат без топла вода.

Обратно в новината

Коментари - Русенци остават без топла вода за месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А детските градини,а болниците,кой обрича града на мизерия!?Замислете се! Каква е тая управа?Какъв е тоя кмет,които ще обрече Русе най-европейския град в България на мизерия,какъв е тоя кмет на който не му пука за нас за децата ни за болните!Какъв е и кой е?Хора помнете,кой ви е обрекъл на мизерия.Никога повече Стоилов кмет на Русе!

Къде е Джудженцето сега,което се кълнеше само преди 5дена,че това няма да се случи!?Пълен палячо и смешник!То да не ти е да лепиш плочи по улиците да правиш фонтани където не ще или просто казано да крадете едни яки пари с Даков и ко!

Нека да разберем как гласуваха русенските депутати този закон,който за сега ни спира топлата вода,а бъдеще може би и парното.Мисля,че сме около 100 хил.души и ако се организираме и излезем на площада можем да решим много повярвайте много проблеми,а проблеми в нашия град дал Господ!

Предлагам всички потърпевши да заведем колективен иск чрез КЗП и да осъдим Топлофикация Русе за неизпълнение на договорните отношения с абонатите. Поне да ни платят бойлерите, които ще се наложи да си купуваме...

Според мен,държавата трябва да се осъди,че създава такива закони,от които ще страдаме толкова много хора!

тези хора нормални ли са?

При положение , че всички си плащаме на-редовно сметките ,т.е. изрядни платци сме какво правим тогава ? Това е дискриминация и аз смятам да се оплача . Доста съм пътувала , ама такова чудо няма другаде по света широк . Да........... и държавата и законите и Европейски съюз и т.н.

Какво стана сега? Гласувахме,повярвахме им на обещанията - а сега някой от политиците да излезе и да каже "АЗ СЪМ РУСЕНЕЦ!" и да направи нещо по въпроса ....

Какво можем да очакваме от ГЕРБ? Само лишения,мизерия и нищета! Помислете си колко вреда ни нанесоха с великите си измислици че правят нещо да просперираме и да се оправяме! Отврат. Калинки некадърни!

Мислиш, че проблема е в Герб? Де да беше толкова лесно и просто...ама не е

Естествено,че е в ГЕРБ виж кой е гласувал закона.Просто е! Кой предлага закона и кой го гласува.

Гледайте от бившия шеф! Стана депутат. Отиде да живей в столицата, където проблеми няма. Заплата, служебен автомобил и т.н. и т.н. Да му мислят тези дето гласуваха за него! Сега да ходят некъпани!

Аз ще съм един от засегнатите с бебе на година и 3 месеца съм и още го мъдря какво ще се прави добре че поне зимата мина , но другия проблем си остава"благодаря" мн на топлофикация и наща мила държавица че така ни помагат с решението до края на годинатанда сменяме държавата защото в тоя абсурдистан вече не се живее

Ако ще си променяш живота само заради една топла вода, по-добре слагай един-два бойлера, два-три климатика и си готов. Живота е по-голям от някакъв си ТЕЦ, па било то и централен

Надявам се областният управител и кметът като представители на държавата да се задействат и решат проблема. Не е нормално като няма технически проблеми и аварийни ситуации да се ограничава такава обществена услуга с претекста , че е на загуба. Ами защо си е купил Ковачки ТЕЦ , който работи на загуба. Държавата да си го взема веднага. Утре може производителите на хляб да кажат , че чакат новата реколта и да спрат производството щото нещо е по скъпо или Нефтохима да чака да паднат цените на петрола. ТЕЦ-а има достатъчно блокове с различна мощности и комбинации , така че да не се оправдават представителите на Ковачки - като не могат , да си го връщат на държавата !!!

Ние сме "Яко Семе" - ще издържим все някак си един месец. Да не ни е за Първи път я, с тази Простотия. Но едно семейство с Малки деца или пеленачета, трудно подвижните какви ще ги правят. Пък и като топлим и ще "наливаме вода" този път на еНергото. И така се "затваря един кръг за балами, които избират периодично Добре Охранена и Доста Запотена Управляваща Свинщина.

При положение , че всички си плащаме на-редовно сметките ,т.е. изрядни платци сме какво правим тогава ? Това е дискриминация и аз смятам да се оплача . Доста съм пътувала , ама такова чудо няма другаде по света широк . Да........... и държавата и законите и Европейски съюз и т.н.

А в София кога ще я направите тая работа с топлата вода?

Егати държавата! Егати градът!

бойлерите са едно на ръка но ЕРП не може да поеме ел консумациата

Първо - твърде късно се излиза с това съобщение - хората нямат много време за реакция... Второ - може ли някой да ни посъветва какво ще правим презтози "един" месец - бойлери ли ще купуваме или какво - и кой гарантира, че ще има топла вода по-нататък... Отговорът е прост - това е България...