Започна ремонтът на бул. ”Княз Борис I”

Част от едното платно на бул. „Княз Борис I“ във Варна е затворена заради ремонт.

Обратно в новината

Коментари - Започна ремонтът на бул. ”Княз Борис I” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВАРНА ИМА ТАКЪВ СЕРИОЗЕН КМЕТ В ЛИЦЕТО НА ИВАН ПОРТНИХ. ЩЕ ИЗДЪРЖИМ НА ТАЗИ ЛУДНИЦА ,САМО И САМО ДА СТАНЕ КРАСИВА ВАРНА. НЕКА ДА СЕ РАБОТИ , ТО Е ЗА НАШЕ ДОБРО. ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ КМЕТА И ХОРАТА ОКОЛО НЕГО. УСПЕХ В НАЧИНАНИЯТА.

Пълна лудница днес. Всеки кара където му падне. В едното платно, в другото и по средата хвърчат самосвали и бетоновози. Точно сега е момента да започнат и моста, ама уви - проекта не е избистрен. Нямало място за вело алеи ! Жалко за града който имаше хубава репутация едно време. За 25г. целенасочено го загробиха.

за сажаление ще стане като всичко което некадарня ни кмет и неговата клика са започнали . после ще се оправдава сас целя свят че някои друг му е виновен че се е осрал ! жалко за хубавя град варна ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами да бяхме оставили" кадърния" Кирил Йорданов ли що ли? То угодия няма ако не прави нищо защо не прави, ако се запретне здраво защо го прави.

Ами като прави нещо да го прави като хората, а не да блокира целия град! Не само той иска да си върши работата, а и още 370 000 души, освен него.