Летище Русе ще заработи като общинско

Летище Русе ще заработи отново като общинско. Местният парламент гласува да се назначат първите 4 щатни служители на аеропорта.

Обратно в новината

Коментари - Летище Русе ще заработи като общинско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата се отърва Боко наши така нареченото летище на Джуджо и сега сигурно ще назначат и някой некадърник но верен на ГЕРБ да получава едни яки пари и да гледа как се чукат магаретата на поляната.

Пропуснали са името на специалиста по въздушен транспорт и четиримата охранители от КООРС,които пазят поляната.

Пропуснали са името на специалиста по въздушен транспорт и четиримата охранители от КООРС,които пазят поляната.

Аз съм служил 2 години на това летище.То се използваше съвместно от военните и от БГА Балкан тогава.Само за незнаещите и лаиците да кажа,че пистата е 60 м широка и 2,8 км дълга.Съответно има и рульажка със същата дължина,но с широчина мисля,че беше 30 метра.Та всичката тая площ е от хиляди шестоъгълни бетонни блокове,фугите между които са засмолени-покрити със разтопена и налята смола.Когато служих на летището се направи основен ремонт на пистата-беше през 1987 година.Около 1000 човека,войници,сержанти и офицери-3 месеца къртиха смолата,вадиха остатъците от треволяци и боклуци във фугите и накрая отново се заляха всичките фуги със смола.Това беше безплатен труд на 1000 човека-3 месеца.Като знам как е тревясала в момента,има и нацепени блокове за смяна,много ми е чудно кой ще си сложи главата в торбата да инвестира в бизнес начинание със съмнителен икономически ефект накрая...

Независимо от негативните коментари, личи си че са на хейтъри и на лица, които никога не са летели със самолет от Русе. Т.е. на твърде крехка възраст. Аз помня ,че билетът за влак до София струваше 12 лв., а билетът за самолет - 14 лв. И сульо и пульо можеха да си го позволят, за 45 мин. да си в София! Стратегически инвеститор ще се намери, за летище винаги.

А сега такива като теб специално щели да ги возят без пари/някога/,ако доживеят!Блажени са вярващите!

Хенри Коанда _Отопени ен а 70 км бе нещастници кой ще ви каца на ливадата ....

И кво като е на 70 км? Да не мислиш, че е евтино или винаги възможно да си пуснеш каргото оттам?

"...Остава да се намери стратегически инвеститор..." Нищо и никакъв проблем,хахахаха! Инвеститори- с лопата да ги ринеш!

защо на паркстрой същият е в ликвидация

кой, кога и на каква цена ще излети от това "летище"- кметът, Нуни, другаря Ив.Иванов (ОИК) или всички заедно ще ни отърват от присъствието си, тогава да им дадем зелена светлина и да се отърваме от тях ...

Защо е прехвърлено на " Паркстрой- те ли ще летят или Баба Яга с метлата ще ръководи въздушно движение, много интересно, ще видим,,,,

Е ти да не искаш на ЩИТ да го дадем я...??? Или на Киро Панайотов... а може би на Дако...тия държат града ! На Боко честните и принципни законоспазващи!

ура другари!!!