Блокада по жълтите павета заради ВИП визита

Засилено е полицейското присъствие в центъра на София, има отцепени райони за движение заради визита на премиера на Черна гора Мило Джоканович у нас.

Обратно в новината

Коментари - Блокада по жълтите павета заради ВИП визита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият номер е , че НСО трябва да покаже колко е необходима и затова създава тази психоза. Аман от това копеле на УБО ! Системата им е такава , че всяко посещение отвън им пълни гушите и лайнарите си заработват .

Трима наши кретени се срещат с един черногорски такъв и създават хаос в центъра на София. Народната любов се оказа голяма заплаха за съвременните политици!

Оляхте се и се осрахте.

Мразя туземци! Не сакам да ми рушат рахатлъка!

В София няма такъв бул.Руски...

Значи вече не само за американската делегация, но и за държавата джудже Църна гора се тормозят софиянци. Това го няма никъде в белия свят.

Скъпи мои сънародници, нашият мъдър народ е казал:"Със стари ку-ви, нов бардак, не се прави!"

Утре ще мина по същия маршрут за да се срещна с един авер на по кафенце. В качеството ми на БГ-гражданин плащащ с данъците си заплатата на МВР и прочието ДАНС очаквам за Мен да бъдат осигурени не по-слаби мерки за сигурност!

Ша ти осигурим бесплатно място на тролея в 1 РПУ

Пише се беЗплатно. Но иначе Джуканович през 90-те,май имаше бизнес с няколко мафии по контрабандата на цигари и не знам какво още. Още тогава обаче, избра правилния чепик за целуване.

Такава малка държава и толкова много мерки.

На тоз премиер каква му е драмата, че да се затваря центъра. Малко нахални стават всички "служители" на народа с техните страхове. Нали правят всичко което трябва за хората, от къде им се събира този страх? Аман от такива, ами вземете се срещнете с тези хора на които идвате на гости, какво ми се криете като мишки всичките.

Какво има да се обсъжда с Джуканович - той продаде Монтенегро на руснаците, това не е суверенна територия и държава! Може и да обменят опит, защото Бг. е продадена само 50%.

Много бъркаш,ако беше продал Черна гора на руснаците , нямаше да идва тук, София е сборище на соросоидните ибрикчии!!!

МНОГО ВАЖНО ПОСЕЩЕНИЕ- ТРЯБВАЛО Е ДА СЕ БЛОКИРА ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ!