”Енерго-Про” обвини адвокат, че ги източва

"Енерго-Про" алармира за скандална схема за източване на дружеството от варненски адвокат, сключвайки договори дори с мъртъвци. Адвокатът отхвърли обвиненията.

Обратно в новината

Коментари - ”Енерго-Про” обвини адвокат, че ги източва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! До стотинка дано ви източи дано!

АБАДЖИЕВ И ТИ И МИШО ЖЕЛЕВ СТЕ ПОДСТАВЕНИ ПАРАШУТИСТИ И СТЕ ГОЛЕМИ НАЧАЛНИЦИ САМО НА ТЕЗИ ДЕТО ИМ ПРАВИТЕ ИЗПИТИ, ЗА ДА ГИ ИЗГОНИТЕ, И ТЕ ДА НЕ МОГАТ ДА ВИ СЪДЯТ. САМО ЧЕ НАЛИ РАЗБИРАШ , ЧЕ САМИ СИ ПЛЮЕТЕ НА СУРАТА, ВЕДНЪЖ ИЗДЪРЖАТ ИЗПИТА, ЗА ДА БЪДАТ НАЗНАЧЕНИ, РАБОТЯТ 5-10 ГОДИНИ И СЛЕД ТОВА НЕ ИЗДЪРЖАТ ИЗПИТА, КОЙТО ИМ ПРАВИТЕ ЗА ДА ГИ ИЗГОНИТЕ. ОСВЕН ВАС НИКОЙ ДРУГ НЕ ИЗТОЧВА ЕНЕРГОТО. Я КАЖИ КОЛКО ДИРЕКТОРА ИМА /ЖОКЕР - НАД 25 , ТИ КАЖИ ТОЧНАТА ЦИФРА/ ХОРА ХАЙЛАЗИ СЪС ЗАПЛАТИ ЧЕТИРИЦИФРЕНО ЧИСЛО ДЕТО ПЪРВАТА ЦИФРА НЕ Е 1. ЗАЩО ПОЛЗВАТ ДЪРЖАВНИТЕ КОЛИ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ. АМИ Я КАЖИ КОЛКО ЮРИСТА ИМА В ЕНЕРГОТО И НА КОЛКО ОЩЕ АДВОКАТСКИ ДРУЖЕСТВА ПЛАЩАТЕ ЕДНИ МЪНИЧКИ СУМИЧКИ ОТ ПО МИЛИОНЧЕТА. АМИ КАКВИ СУМИЧКИ ПЛАЩАНЕ НА ЧСИ-ТАТА, КЪДЕ ОТИВАТ, В КОИ ДЖОБЧЕТА СЕ ВРЪЩАТ? ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЗАСЛУЖАВАТЕ - КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ТЕБ И ЖЕЛЕВ / ГРУЗИНЦИТЕ ОТДЕЛНО/ БАРАБАР С БОЙКО ДИМИТРАЧКОВ /НИЩО ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е В ЕНЕРГОТО/, И С НАТАША ЦВЕТКОВА/НИЩО ЧЕ Е ПЕНСИОНЕРКА/, ПА И АНТОНИЯ КРЪСТЕВА И ЦЯЛАТА АРМИЯ НЕГОДНИЦИ ДЕТО ЗАБОГАТЯХТЕ НА НАШ ГРЪБ, ТА ДА ОТИДЕТЕ ТАМ ДЕТО ВИ Е МЯСТОТО.

как така лъгал Енерго про? Ако това беше истина, нямаше да чуем името му. Нещо го предупреждават, не знаете ли кой е собственика на дружеството?

Адвокатския хонорар, който Енерго про са заплатили по едно и също дело е над 4 000 000 лева. Кой ще ги плаща? 10% и то на инстанция законно и морално ли е??? Готови ли са шефовете да си отворят сметките?

а по НоВА гОДИНА като надписахте на повечето домакинства по две сметки или дублирахте сметките не ревахте, че ви е зле. Обирджии и крадци. Това сте вие. Така ли не се намери някой с топки за да ви намести на място. АМАН вече писна ни от енерго-про...стаци

Енерго про са крадци и мошеници , заслужава си го да бъдат крадени. Ни как ревахме като ни надуват сметките сега да реват те. Тяхната работа е крадеца вика дръжте крадеца. Желая им стократни по-големи загуби.

Браво на малоумниците. Да продължават да правят безплатна реклама на адвокат КРАСИМИР ТОДОРОВ.

"Да бе мирно седяло, не би чудо видяло" Много е лесно да се пресекът всякакви опити за "източване" на енергодружеството - просто то да си плати навреме задълженията! Ако си ги беше платило, нямаше да има сега за какво да се оплаква! А да се налага "данък" на съвестните абонати си е... А бе я да ходя да напиша и аз няколко дела срещу тях, а да не си губя времето да пиша коментари тук, които да се трият!!!

те тези измамници и рекетьори не си плащат задълженията а чакат хората да умрат

атака крадете енергото те си го заслужават.

Да ги крадат за това заслужават идиотите. Те като крадат хората и надписват сметките на нас хубаво ли ни е . Да фалират дано мошеници.

Какъв е този данък от честно дружество!!! Я да се самосезират компетентните органи, да не ги насезираме гражданите мародерствани от тези монополисти гладни!!!!!!!!!

Енерго-Про "Заради това компанията налага данък за останалите абонати", до колкото знам само държавата може да да изисква и взема данък, да не би компанията да иска заради това си изказване да влезе директно под ударите на закона за защита на държавата ???