Теч на газ погуби жена и малката й внучка

54-годишна жена и 2-годишната й внучка са починали от задушаване от газ, съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Теч на газ погуби жена и малката й внучка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БATKO

И сега комисионера Плювналиев ще излезе да ни убеждава колко е добре да се газифицира България. И то при положение, че газа е много по-опасен от тока - неотдавна гръмна ресторант в центъра на София. Освен това: 1. Тока е български, а газа е вносен и то от Газпром, който според Плювналиев е лош 2. Отоплението на газ е много по-скъпо и се налага да се вземат пари от потребителите на ток, за да се дотират топлофикациите на газ. И пак хората се отказват. Кога Плювналиев ще поиска да се спре дотирането на газа от потреблителите на ток, и кога ще престане да реве, че България трябва да се газифицира.

за първи път чувам някои да почине от газ, да не е бил боен газ? тази работа е доста съмнителна. разбирам да се задушат заради въглероден диоксид или изтекъл газ да се запали/взриви, но от самият пропан-бутан?!?

Баце защо показваш колко си тъп????????????????????????Да не дишат кислород бе абдал!!!!!!!!!!

уффф, не говори неподготвен. знаеш ли колко газ (които не е особено токсичен) трябва да има в една стая че да наяма достатъчно кислород за дишане?? да не говорим че стаята трябва да е супер изолирана, нещо което в едно българско село просто не съществува? газта е опасна заради взрив, не заради задушаване.

Готвенето и топленето на Газ да се забрани със закон,вижте какви неща се случват,ако бяха готвили или се отоплявали на ток,сега да са още живи,както и ония ако не беше ходил да пика във самолета,сега да са живи и здрави всички от полета.

Бог да прости невинните жертви.

Да, ама държавата забранява цигарите "щ'от били мноо вредни или поне тай вика БИГ БРАДЪРА отвъд оушъна" пък иначе девизът е - ГАЗ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ. Добре, че поне не са обгоряли, хем да агонизират зловещо, хем да гушат "лекари", имитиращи "спешна дейност".

Обгорял ти е мозъка на тебе. Или способността да четеш и възприемаш писмена информация. Или и двете. Да не говорим, че правиш злополучен опит да интересничиш в общо взето траурна новина...