Измамници взеха 6000 лв. от възрастен варненец

Възрастен мъж от Варна е измамен с 6000 лева, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в крайморския град.

Обратно в новината

Коментари - Измамници взеха 6000 лв. от възрастен варненец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва да се пропускат и информаторите от телеком компаниите.

се появи у варна, за съжаление повечето морски хора се мислят за тарикати и никога не се сещат че може да има по големи тарикати от тях

Вече спирам да им съчувствам. То бива бива, ама честно ми писна да слушам за разни варненци, най-вече, дето са нахрантутили гадните измамници, мангали нак-вече.

Вече са си разделили парите с полицаите,които ги охраняват при получаването на парите.Всеки си е получил своето по веригата на горе.Сигурна работа!!!

Не е за вярване.Още ли има прости хора?

Казвам го 1000ден път,бой на "мулето" то издава "тариката",бой на тариката той издава полицая дето му дава сведения,бой на полицая той ще издаде следващия,и така само БОЙ,БОЙ,БОЙ докато не се укротят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ясно е че старите са си стари-всички ще станем дементни в един момент-не случайно избират хора в тази възраст-начините за справяне с проблема са 2-или близките да не оставян големи суми пари на възрастните си родители,или много по строги наказания за телефонните измамници с големите палати...ама като гледам депутатите тия дни са заети с много по-важни дела,като например правата на травеститите и прикриване на данни при престъпления...така че ще продължавамие да си четем за още и още такива новини...

е докога ще вярват тези хора

Имал, дал-богати пенсионериа?