Коментари - Поискаха доживотен затвор за баща-убиец | dnes.dir.bg
назад

Поискаха доживотен затвор за баща-убиец

Прокуратурата поиска от Апелативния съд във Велико Търново доживотен затвор за Пламен Петров от Русе, пребил до смърт 7-годишната си дъщеря Пламена.

Обратно в новината

Коментари - Поискаха доживотен затвор за баща-убиец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за каква доЖИВОТна присъда става реч, аз не съм осиновила този детеубиец, за да го издържам доживот в затвора, за него обаче трябва само и единствено СМЪРТНА ПРИСЪДА

Съзнава, че не може да чете добре, а не съзнъва, че може да я убие? Обикновен садист. В САЩ отдавна би заминал за онзи свят. Референдум за смъртното наказание.

Как така е оставено детето на отглеждане при този с "психично заболяване и въобще не е съзнавал, че боят и различните наказания могат да предизвикат смърт..." Кой, в края на краищата, ще понесе отговорност за смъртта на едно невинно дете???

Не знаел ?Не предполагал ,че може да я убие от бой?Психически нестабилен бил?

Защо трябва ,вместо за подпомагане на възрастни хора или деца , парите,които като данъкоплатец внасям в бюджета на държавата да отиват и за издръжка ,осигуровки ,медицински услуги, нощувки..... не само на този престъпник , но и на затворниците по принцип ?

тоя защо доживотно трябва да го храня? парите за издръжката на жалкия му безмислен живот могат да се дадат за нещо което има смисъл...

Смъртна присъда! Копнея за времето когато по новините съобщаваха за заловен престъпник и завършваха със "смъртната присъда е изпълнена".

А не е психично болен да ч.ка???? нали???Аман от тия айдукати!!!!!!!

В случая смъртна присъда е адекватна и наложителна.

ето за такива трябва да има "белене"

Идеята на затвора е поправка. А в случаите когато такава е непостижима - шокър