Коментари - Влак помете кола с 4-ма рибари, единият загина | dnes.dir.bg
назад

Влак помете кола с 4-ма рибари, единият загина

27-годишен мъж загина, а други двама са в тежко състояние, след като товарен влак блъсна автомобил на жп прелез между Казанлък и село Черганово. Четвърти мъж се размина без контузии.

Обратно в новината

Коментари - Влак помете кола с 4-ма рибари, единият загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-характерното за България е, че е пълна с тарикати. Всичките се мислят за по-умни от останалите. Всички хора, които обичам са българи, но не мога да си кривя душата - като цяло българите са страшно противно племе от селски тарикати.

Ще трябва да обявяваме за празник всеки ден без катастрофа,ако изобщо има такъв.

TAPITE BULGARI SAMI SE ISBIVAT.TUKA NEMA NUGDA OT KAMIKADSETA.

Естественият отбор прочиства слабоумните...

Жалко,но наистина Българин е диагноза ,а не призвание трябва си сериозно лечение!

Е да, но ако бяха минали...

Абе хора спрете се какви родители сте???? онова пияно живот от перник живка си лекува неврастенията с половин кило концентрат след поетото лекарсто качи детето си и обезглави други три деца тоя бързал за риба и не спрял на прелез загинал друг млад човек и в колата си возил и сина си Е КАКЪВ ПРИМЕР МОЖЕМ ДА ДАДЕМ НА ДЕЦАТА СИ УТРЕ КОГАТО СТАНАТ ШОФЬОРИ ?СВЕТЪЛ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ НО С НАШИТЕ КАМЪНИ ПО НАШИТЕ ГЛАВИ ЗАТОВА ЩЕ МРЕМ КАТО МУХИ ПО ПЪТИЩАТА ЩОМ МАМА И ТАТЕ МОГАТ ЩЕ МОГА И АЗ ....................

Да, за риболов винаги се бърза. Рибата никой не чака.

Жалко за тези хора,но докато не се научим да живеем по някакви правила,което за нас българите май е непосилна задача,целият този ужас по пътищата и ж.п. прелезите няма да спре.

abe ti shte mi kajesh ! dokato tva e vodeshtoto moto na bylgarina (ili pone na tezi, koito go sledvat) shte se sluchvat stranni neshta navsiakyde v Bylgaria pyk i izvyn neia.

И пак кумунистите са виновни!!!

Пак виновно е правителството, международното положение, фондът, сушата, дъждовете, влаковете, колите. Хитрото е, че шофьорът е невредим

Най-лошото е че това го прават много хора на различни прелези.

Костов е виновен

Като не спазват правилата така е! Да им е честито сега!

бг шоферите са голяма работа като всичко останало

Абе хора, кога ще разберете че ако сами не се пазите, няма кой да ви опази. И Господ не може да опази глупака, пък камо ли държавата.Както казва Остап Бендер: Грижата за спасяване на давещият е на самият давещ. Ега ти и рибата.

Не ме учудва защо сме на това дередже, тъпотията и бабаитлъка са масови и заразни в България. Българин- не е народност, това е диагноза.

важното е да отидеш да пуснеш въдицата, отколкото да помислиш за живота си. Явно това е основният принцип на мислене и на останалите, които карат без да мислят...

ей на тва се вика простотия........

сега да не каже някой - кат са виновни, или жп-то. какво е това безумие??? има сигнализация, влак идва, а те си минават. жалко за човека. ама докато не се научим на елементарен ред, няма оправия...

Браво, похвално. Безумието е тотално....

Тоталното незачитане на законите в държавата е в главата на всеки българин. За това не са ни виновни нито американците, нито Костов, нито комунистите. Закони добри или лоши в страната има. Няма кой да ги спазва, а най-болезнено е по пътищата. Там загиват хора.

napravo ujasno!ama to masovo se pravi taka,dano takiva smel4aci si vzemat zabelejka.

Тука освен да кажа че са малоумници друго не мога.

Еййй, това значи много прост народ сме бе... Как можеш да подкараш таралясника срещу цял влак, като чуваш свирката и го виждаш, че се задава. Що за изрод трябва да си, за да го направиш това ?!? Зорлем да се самоубиеш, а и другите в колата да обречеш, недоумявам просто.

жалко, но защо са минали прелеза. Това си е чисто самоубийсто.