Коментари - Екзекутираха бивш китайски министър за корупция | dnes.dir.bg
назад

Екзекутираха бивш китайски министър за корупция

Бившият китайски директор на държавната администрация за храни и медикаменти Чжън Сяо с ранг на министър бе екзекутиран заради корупция.

Обратно в новината

Коментари - Екзекутираха бивш китайски министър за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземат да сложат един билборд с екзекутирания китаец пред нашия Министерски съвет, че белким някой се опомни.

Така се бори с корупцията ! Но кой от управляващите и съдебната система в България е склонен да се самоосъди на смърт ?!

И аз мисля,че доживотен затвор е по-тежко наказание от смърт,особено за тези,които ще хранят затворника и пазачите му.

Това е империя на 4000 години. Минали са през всички строеве и знаят как се одържа такава държава. Хулят ги тези които имат страх от нещо за което ще отговарят и ги чака такава съдба.

trjabva da ima smurtna prisuda za polititsite i za oblagodelstvanie pokrai tjah... - NE tova a obratnoto e NENORMALNO !!!!!!! Vseki koito zloupotrebi s narodnoto doverie trjabva da bude nakazan zestoko !!!!!!!! Dokato tova ne stane opravjane njama ima nikoga !!!! Nezavisimo kakva e sistemata !!!!!!

Ei,kak se zamechtava chovek kato chete...padat glavi, padat....:-)

ТИ СЪС СИГУРНОСТ СИ КОМУНИСТИЧЕСКО КОПЕЛЕ , А НАЙ КРАДЛИВИ СА КОМУНИСТИТЕ И АКО ТУК ДЕЙСТВА КИТАЙСКИЯ ПРИНЦИП СИГУРНО ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ЩЕ СТАНАТ ВЕДНАГА С ЕДНА ГЛАВА ПО НИСКИ.НО ЯВНО ТАКОВА ЩАСТИЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПИСАНО

А защо нямат хляб да ядат? Защото се оставиха да ги обират ченгета и турци. Какво не му харесахте на Костов. Че ви извади от калта, неблагодарници такива. Ама на вас все Костов ви е виновен. Нека пак да стане долара 3000 лв, пък тогава пак си избирайте червените. Тогава ще ви видя, какво ще ядете, прости тикви. Заради такива като вас, мрънкачи и тъпаци се влачим по корем с години.

До Булгар-що не вървиш да се гръмнеш, бе тъпако. Хората нямат хляб да ядат, той защитава Костов. Майната ти! Всичките са за такава присъда!

Ти си черен мангал, ама си толкова тъп, че не можещ да го разбереш. Като не харесахте Костов, нека ви оправят още много пъти по 800 дни и царедворците и турците, а сега ще ви оправи и бат ви Бойко. Ама нали сте си мазохисти, взе да ви харесва да ви оправят и да тънете в собствените си лайна от простотия. Ама този пъд, дълго време няма вече да има кой да ви вади от калта, както ви извади Костов след Жанковото блато, комуняги тъпи.

Е - ако тука беше така, цялото правителство без глави да бяха...

Аз, като един слуга на високодуховен господар,с простата си глава недоумявам! Какво им става на тези китайци,бе? Печелят пари от нашето леене с противоналягане( ние нямаме парици да си платим патента),трепят си политиците за няколко евро...Е-е-е-отврати комунизъм,недемократ и несъобразяване с Европа,Буш и останалите.Накъде е тръгнал тоз народ? Дано да не прескочи България!!!

Естествено че екзекуциите са варварство. Ама и безнаказаност като при нас не е нормално. Кражбата е грях, поради който Бог наказва хората. Ако един човек греши цял живот - прави си каквото си иска: краде, взима подкупи, блудства, прелюбодейства, не зачита нито хората, нито Бог, един ден, Бог ще хвърли душата му в неугасимия огън на ада. Така че, всеки има право на избор - дали да отиде във вечността в ада, или да се покае от греховете си и да бъде във вечното Божие присъствие, наречено от хората рай. Във всеки случай в ада не е пълно с кръчми и хубави гаджета - това е заблуда. Нито пък лафа: добрите момчета отиват в рая, а ние - където си поискаме! - има нещо общо с истината. Истината е, че ада съществува и душата на човека , която е безсмъртна, ако не отиде във вечността с Бога, Създателя ни , Който е и наш Спасител, се осъжда на вечно погубление - в ада. Това е много ужасно място, пълно със страдания и мъка - при това вечно. Затова умолявам хората от Христова страна - покайте се от греховете си и приемете спасителна прошка от Христос, за спасение на вечните си души!

tova s ekzekuciqta e reshenie za tezi koito sa na vlast a tezi koito sa v sqnka.....

А? А? Ето едни дето не са осраха с комунизма. Аре и тука така де, нищо че сме демокрация (уж, щото за някои е по-демократично). Едно е закона да е строг и тук няма понятие като прекалено строг, а друго е да го няма или да е слаб като у нас. Представете си как бързо ще се почистят улиците от дилърите на дрога, ако се поучим от китайския закон по въпроса ;)

Да бе - затвор - и като се смени правителството/прези - амнистия, и всички рецидивисти на свобода :( Понеже наказанието за престъплението не се изпълнява скоро, затова сърцата на хората са изцяло предадени на зло

Ето ти комунизъм в действие - няма човек, няма проблем.А това е една безгранично грешна идеология.

pone v zatvora da vlizat na6ite...ne si zaslujava da si capame racete s tiah!

Де таз галеща ухото новина за масларова,овчаров,пе и още знайни е незнайни български герои!

И с нашите управници трябва по същия начин да се действа. Краде екзекуция ади да видим кой ще краде после.

Малииии! Амчи то и у нас, ако земем да ги трепем... оня черния мангал, Командира, колко пъти требе да го гръмнем, бе?!

Ако този закон се въведе и БГ за два дни ще ни свършат политиците, съдиите и лекарите ... катаджиите ще бъдат екзекутирани още на първия ден!!!

Сега е ред на нашите корумпирани депутати , министри и прочие.......

не искам в китай.тука си е готино.крадеш влачиш взимаш рушвети.направо е рай

Това и тука да стане със всички корумпирани държавни чиновници и политици.

Е на това му се вика комунизъм в действие! Сега се очаква Хан Тукту да заклейми комунистическите ЧЕРВЕНИ боклуци от Китай задето са екзекутирали невинния човечец. Де и у нас комунистите да действаха така. Ех мечти-и-и ...

Това тук няма да го доживея.Ако тръгнат да прилагат тези присъди и тук,доста ще намалее населението

Ставам китаец!

ДА НАЗНАЧИМ КИТАЕЦ ЗА ПРЕМИЕР....

ако това се приложи у нас ще останеме без управляващи

da se pouchim ot bratskia kitaiski chelen opit!

Сега е ред на нашите корумпирани депутати , министри и прочие.......

... почина след опит за самоубийство? Да не би да се е самоубил?

А дали доживотен затвор не е по-тежко наказание??? Струва ми се, че тези екзекуции са варварство.

ей тъй се решават проблемите с корупцията...

А пък ние тук ги награждаваме с ордениСтара планина