Кривото дърво в Морската градина грейва нощем

Един от символите на Морската градина във Варна и любимо място на децата – Кривото дърво, ще се превърне и в нощна атракция.

Обратно в новината

Коментари - Кривото дърво в Морската градина грейва нощем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е чудесно, но е добре да се замислят преди всичко за безопасността на децата, които се катерят непрестанно по дървото. Като например да осигурят мека настилка под дървото - пясък или мека пръст също биха свършили работа.

Меката пръст е непрактична защото след няколко дена ще я утъпчат а и ще е генератор на кал. Пясъка обаче е една интересна идея с потенциал да стане и доста красиво и интересно, но и за това трябжа да се направи пясъчник за да се губи пясък с някакви по-приемливи темпове.

Центъра заприлича на селски бърдак само джебчийки, роми и кал!!! Смъчкат пари дърво да осветяват, а улиците тъмни, в окото/да не казвам друго/, да ти бръкнат, няма да разбереш кой. Ама нека на дървото да му свети. А това, че красиви паметници на културата, къщи с аристократичен дух падат по главите на варненци,нема значение. Докато не убие някой, военоморския клуб няма да го бутнат крадливите общинари, дето светът им е крив, че си влязъл в общината за админ.услуга.

Варналии, луди ли сте? Тава ли ви са символите и красотите? Дракони? Изкривено, ненормално дърво? За българите дракона е символ на злото, на сатаната,а кривото дърво- крива съдба. Затова Варна все ще изостава. А и скоро ще ви цъфнат/и на България/ център на НАТО. Замислете се и не се радвайте на глупости....

Chefo77

Като не си от Варна, защо изобщо си позволяваш да коментираш темата? Имаш ли представа колко деца са си играли на това дърво, колко снимки с него са направени и колко вода е изпита от чешмичката до него? Вероятно няма как да знаеш. Затова е символ на Морската градина на Варна, не на Шумен примерно - защото няма варненец, който да не го знае. Няма значение дали ти се струва ненормално. За теб може и "Побити камъни" да е купчина камънак в нищото, това не го омаловажава като природен обект. И не се научихте, че има разлика между ВАРНЕНЦИ и ВАРНАЛИИ.

Да се ремонтират пътеките в района на детската площадка.

Искаме си овена пред моста на въздишките. Другото е ала бала.

с цветните осветления става страшен кич навсякъде

Добре като идея но нощем по улиците е опасно а да не говорим в средата на градината.