3 патрулки с камери и микрофони в Русенско

Три полицейски автомобила в Русенско са оборудвани със системи за видеозаснемане и звукозапис.

Обратно в новината

Коментари - 3 патрулки с камери и микрофони в Русенско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега думичките ами кво ша прайм сега ще ги казва не служителя, а камерата и микрофона.

няма нужда да ги казва ще си носи бележка с надпис "Ко прайм сега?"

Колко пияни водачи са проверили и санкционирали органите на КАТ?Ежедневно и системно се шофира в този град след употреба на алкохол.

Минусите при мнението ви са от такива алкохолици.

3 коли за з00 хиляду души смешници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой ще преглежда записите ? Ще имат ли достъп до тях граждани, юристи и заинтересовани лица ? Защо досега няма издадено Наказателно Постановление /НП/ , съответно и Акт за административно нарушение, за това че служители на ПП-Русе шофират без да са опасани с обезопасителен колан ??? ЗАЩО ??? Закона не ги освобождава от това задължение освен когато са в режим на специално движение !!! ЗАЩО ??? Къде са актовете ?!?!

проблема е в безхаберието на служителите и нежеланието им за решаване на проблемите на пътя!Колко неправилно паркирани коли има преди,след и на самите автобусни спирки!Колко неправилно паркирани преди кръстовища коли има,колко неправилно спрели и блокирали движението бусове и камиони на различно доставчици има????Първи да вземат да гобяват всеки път когато има подобна нередност и да водим тогава как,ще се подобри културата на шофиране в Русе!

Що се отнася идиотите тук, те биха претендирали за своите човешки права, заключаващи се в нарушаване на правилата. :-)

Напълно подкрепям! Много по-лесно е да стоиш някъде и да засичаш за превишена скорост отколкото да пишеш фишове за неправилно спиране и паркиране. Не се знае на кого е колата и какви ще са последствията за полицая. И още нещо. Така и не съм виждал паяк да носи скъп джип или голяма лимузина. Що ли?