Катастрофа с 4 коли блокира улица във Варна

Верижна катастрофа блокира улица "Иван Драсов" във Варна тази сутрин. Инцидентът стана близо до кръстовището с улица "Македония".

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа с 4 коли блокира улица във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние варненси много се радваме на селяните, че ни пълнят града и се увеличаваме по численост и ставаме голям голям град. Но ще се обърна към селяндурите, които си носят простотията, и си мислят, че "у Варнъ" е "кът на селу" и се кара със сто км / ч, за да има какво да си разказват на пакетче семки с бира. Снимайте се пред Мол-а, и си одете кой от където е дошъл.

В градовете 95% от катастрофите стават на кръстовища. Ами влизайте в кръстовищата с 30км/ч и като ударите спирачки да се близскайте с 10км/ч ко толкоз трудно има.

Нищо ново, колите у нас се карат така, като че ли всички са тръгнали към гробището. Още повече, че ако не знаете, тези улици са еднопосочни, но никой не спазва знаците, дори напротив, нарушават и те притискат да ги пропуснеш, макар, че ти си прав.

Причината е ясна: Хронично малоумие + солидна доза простотия...

Точно това кръстовище често е с нулева видимост заради казаните или други паркирали автомобили. Много важен фактор в случая са обезумелите родители, идващия рано сутрон от "Руското". Всяка сутрин минавам пешком оттам и гледката е потресаваща. Наглостта на някои минава всякакви граници. Не искам да прозвучи сексистко, но се го забелязвам най-често при майките...бръмчат с едни коли, та пушек се вдига и всички са им длъжни.