Анкетьори питат русенци за доходите им

Анкетно проучване "Статистика на доходите и условията на живот” ще направи Националният статистически институт в периода март – май.

Обратно в новината

Коментари - Анкетьори питат русенци за доходите им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който им дава информация няма акъл

И те споделят, споделят...

Никакви данни няма да им дам, реални де! ;)

Сигурно ли е,че няма да се използват и на кого са нужни тези данни,едва ли на стакмистиката, те имат стъкмени такива,че това изобщо не им е нужно!!!!!!!!

Чудесен повод да плъзнат измамници "анкетьори" да анкетират пенсионерите с кой колкото има

В едно 99% от трудовите договори заплатата е ТАЙНА и работникът задължава да не я разкрива.

Отвсякъде лъщят голи задници, ама пазят тайна...Пазят тайна, пазат тайна, пък изведнъж равнат, че от половин година или повече работели без заплати...

Любимата тема на русенските цървули и мизерници - за доходите. Сега какво писане ще падне... Не казвам, че всички русенци са цървули и мизерници, нали и аз съм такъв, имам предвид вечно оплакващите се, нервни и злобни типове, най-вече по форумите. Дерзайте, забавлявате ме! :-)

Ето, четат и цъкат минусчета в злобата си.

Като казваш, че си мизерник и цървул, сега няма да ти го оспорваме я!

Признаваш си, че си цървул и мизерник, а не просто трол?! Не бой се, никой няма да се развихри - нали Русе беше обявен вече за "най-добрия град за живеене", нищо, че след това ще се проверяват условията за живот...

Не вярвам да си искал да признаеш, че си цървул и мизерник, ама точно така излиза...Пък и така си е, но освен това си и неграмотник.

Научи се да четеш в прав текст.

Получените при анкетирането данни представляват СТАТИСТИЧЕСКА тайна... и никой по никакъв начин не може да ги предоставя, дори на следтвие, съд, прокуратура. А снимката е от протеста пред сатистиката :) Какво общо има това с изследването?

Снимката навежда на мъсълта каква стъкмистика ще падне, много уместен избор...макар да е направен от тъпотия...

:-)

Това си е направо дискредитища анкета - какво ще проверяват доходите и заплатите?! В "най-европейския град" и "най-доброто място за живеене" всичко си е наред - живеем си като в рая.

Пак ще търсим работа на разни клатикури. Какви анкети, какви статистики, какви анализи ?Та то всичко е очевадно-тотална мизерия и разруха!