Пет патрулни кораба на НАТО акостират във Варна

Пет патрулни кораба на НАТО от Втората постоянна военноморска група ще бъдат на посещение във Варна от 7 март до 9 март, съобщиха от ВМС в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Пет патрулни кораба на НАТО акостират във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се махат обратно тия провокатори ,да не дърпат дявола за опашката

Като гледам този ДРЪЖКИ, жална ни майка, Срам и позор за ВМФ. Иначе сега ще излапат 16 млрда. и Тиквата ще вика МИ ТО НЯМА ПАРИ БЕ.

Американците и НАТО са като циганите. По сами не стават за нищо и нищо не могат да направят. Жалки същества. Все трябва да са на тумби, на катуни, та да им дойде куража.

Мафията унищожи града, Боко продаде държавата.

Цената на хлорната вар скочи рязко.

Мани, оня Доналд Дък като идвА, се наложи да затворим Офицерският плаж във Варна за цяло лято, поради повишено съдържание на фекални бактерии в морската вода. Сега с тоя флот на не провалят сезона по цялото Черноморие.

на комунистите им позеленяха чорапите , лошо нато лош Ес , да живее рубладжийството

Така е - слава богу, че има такива "единици" като тебе, те ще идат доброволци да напляскат руснаците! Чичо Сам може да ти подхвърли и някой пробит долар, да не ходиш все със скъсани чорапи, пък и противогаз ще ти дадат - хем да не ти миришат краката на братушките, хем да не плашиш другите доброволци!

Тоя "Дръзки" ми прилича на кораб от времето на Първата световна война. Кога е построен?

Тези кораби ДА ВНИМАВАТ , някой СУ - 24 на Русия с новата заглушаваща система да не ги "атакува" пак 12 пъти и да останат без екипажи?!?!?!!Станаха прекалено нагли хамериканските кравари!!Време е за "свиване" на перките!!

Да напишем плакати ХИБИНА и да ги размахаме на морска гара, те сами ще си тръгнат след това. ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ, Обричат ни на СМЪРТ!

НАТО днес не ми е враг. Враг са ми Сережа, Ванка, ала дойдат ли с танка с питка ще ги срещна пак.

тези кораби не им мястото в черно море , да се махат по скоро че народа им е дошло до гуша от предатели и лихвари от запада

браво на варненци -добре се поспиват. но ще се събудят като зачаткат бомбите върху главите им. така им се пада на предателите

След напускането на пристанище Варна ще се проведе учение от типа PAS+SEX, в което участие ще вземат българската фрегата Дръзки и кораби на румънския и турския флот.

Молете се конфликта в Украйна да приключи и Путин да не напада повече никой. Ако нападне Литва да речем, това означава, че автоматично ни вкарва във война.

Дани, май е време чичо Сам да ти предложи някоя свободна чичо- Томова колиба - заслужено признание за заслепените и ограничените ибрикчии! Та ако Русия бе нападнала Украйна отдавна в Киев щеше да се вее руски флаг, а не да се подвизават националисти, неофашисти, натовски протежета и нструктори!

Да се заредят добре с памперси, за да не се налага да сменяме името на морето от Черно на Кафяво море!

Психиатрите във Варна пари ще направят с наплашените американчета.

Братя ,грабваите хляб и сол и да ги посрещаме.

Хляб, сол и ....памперси.

Тук е територия на НАТО! Да живееш в НАТО, а да го смяташ за враг, е шизофрения.

Ако имаше референдум или хората бяха гласували за влизане в нато- ОК, ама оня противния с трабанта си ни натика там- вече не съм ОК!

На избори само 2-3% гласуват против НАТО, т.е. - за Атака. Смятай го за референдум!

Каква територия било? Явно това го е написал някакъв чужденец, някакъв североатлантик. Тук е Източна Европа, България, Черно море. На който не му харесва, да отиде на атлантическите брегове. Те са дълги и широки.

Вече няма Източна Европа, дедо, има европейска цивилизация и азиатско средновековие. Хората бягат от Азия в Европа, а не обратно, запитай се защо?

8 заври си го нато там където слънцето не те огрява

и да дранкат с оражие,с русия шега не бива.натовски провокаzии следват една след друга.

тъща му е рускиня и покрай нея е намразил и Русия, абе като Стоенчо Ганев едно време - не му обръщайте внимание

Народовластие и демокрация е действие след приключване на соц-тоталитаризма: НАТО ни осигурява "суверинитета" (без някой да го заплашва!), вкарвайки ни постепенно във война с Русия! Ето я цената за милионите и офшорките на управниците ни и за мизерията на народа!

Апостол Сидеров, ти ли си бе ?

Свършиха ли пиците, че няма по силно присъствие тука??? Явно гладен атакист хоро не играе. :)) Добре са дошли американците. Готов съм да ги разменя за атакистите ни. ;) п.п. И само, за да не се излагате, корабът е "Доналд Кук". Доналд Дък е анимационен герой. :) И денят, в който Русия поведе на САЩ технологично ще е денят, в който ще се разменят рублата и долара едно към едно.

Добре дошли, братя! Путлеровите орки нямат шанс! С нами Богъ!

...:Изгрухтя тролчето, броейки тридесетте зелени американски сребърника!!!

То и тук имало мурзилки!

Надали са и толкова.

Акостирали са, за да попълнят запасите от памперси ли ;)