”Дунарит“ е без лиценз, възможна е стачка

Отнемат лиценза на "Дунарит", а оръжейниците от завода в Русе са готови за стачка в защита на работните си места.

Обратно в новината

Коментари - ”Дунарит“ е без лиценз, възможна е стачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно нещо не е харесало на нато и ФБР-ЦРУ и завода ще го "приватизират" отново с уса инвестиции, а удар под кръста на ЦВасилев макар че той не е главният виновник за 4 млр. източени от КТБ и платени от д-вата т.е. от нас. Сигурно "неуправляемия" знае повече по темата.

Явно не са си платили на когото трябва колкото е поискал ... а на него не му пука за хората които ще останат без работа ... БЪЛГАРИЯ

При Цветанка Ризова преди малко финансовия министър спомена,че лиценза е спрян/като решението е взето на събрание на националната сигурност/---намекна за големи финансови злоупотреби!!!

наи важното не пишете дунарит и корабостроителница русе са на цветан василев заварчиците от корабня завод са пехварлени в дунарит ,,,,,,, тези номера ги прават вече 3 години,,,,,,, залага се корабната вече чпъти и се теглат заеми за 1з0 милиона а парите отиват за дриги фирми на цветанов директора на дунарит да не крие за тези задкулисни заеми,,,,,, тепарва се почва даваите разплитаите чорапа ,,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е къде е дебелата магистрала сега да каже две приказки колко много спасява държавата и как му пречат

Поредната атака на любимото ви правителство срещу всичко българско!Отново сме в услуга на други държави.Срещу какво ли!?

Преди време по бТВ правиха документалев филм, където точно Дунарит беше представен като най-модерният завод за утилизация и обезвреждане на боеприпаси. А не разни селяни като онзи до Петолъчката и Горни Лом. Но.... Дунарит явно трябва да бъде закрит, за да има място за онези. Сега да видим Искрен Веселинов и Пламен Нунев дали могат да направят нещо повече за града си от това да въдят тролове.

Ще се разтърчат да оправят, верваш ли? От Цецко Василев - на следващия чорбаджия...И всичко скрито-покрито - мълчанието на агнетата, дето от време навреме ги взривяват, а ма те от това не се притесняват...

каква стачка бе хора? те от стачки не разбират- хващайте калашниците и напред!

Някой трябва да освободи място на друг. Икономическият геноцид срещу града ни продължава но Онзи горе вижда, копе*ета гадни. Всички ще си платите солено за всичко.

Честито на новите безработни ! Щом така са решили от посолството до Южния парк, "Дунарит" ще бъде затворен, каквито и писма да се пишат.