ЦЕРН търси млади таланти в Пловдив

Бивши възпитаници на Технически университет ще представят пред студенти от ВУЗ-а работата на ЦЕРН - най-големият ускорител на частици в света.

Обратно в новината

Коментари - ЦЕРН търси млади таланти в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо редактор, Вие имате ли си представа какво е ЦЕРН?!?!? Дали е най-големия ускорител на частици в света или "Европейска организация за ядрени изследвания"... Защото първото е предмет на второто, но не е едно и също...

Убучаваме ги, а на тъпаците от ЕС след това ни ги взимат!!! Да им бачкат там за жълти стотинки!! Робовладелци!! България вън от НАТО и ЕС!!!

... що се възмущаваш? Като останат тук по-добре ли ще са. Да ги съдират от данъци, да ги прецакват откъдето им дойде, да карат стари коли, ако се уредят, да живеят в панелки, да ходят на село вместо на почивка .... я пак си помисли.

Акъл - море, глава - шамандура. От такива миличък, сме под дъното. Утре някой недоучил ще те лекува и ще измисля правила за теб. От този начин на мислене.

Гордея се с тази новина! И се чудя тези, които се възмущават и пишат ли пишат коментари за Ива Софиянска, защо не коментират тук!