Хванаха стоки контрабанда за 44 000 лева

Голямо количество контрабандни обувки, парфюми и козметични продукти с известни търговски марки са открити в румънски автобус.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха стоки контрабанда за 44 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе човеку-шофьора на си е платил "лептата". Какви 44 хил. това са ментета надписани с известни марки,непродаваеми- официално според закона- така че 4 хил.лв са добра стойност- да ги подарят на бедняците,у-щата и - на старческите домове-особено козметиката и парфюмите!

Правилно решение на съда. Днес да му конфискуват стока за 40000 лв. в полза на държавата, пък нека присъдата да му е условна, няма сега пък да го храним и гледаме в затвора я!

Граници няма в Шенген,а ние не сме там. По-верния въпрос е как е влязъл България от Турция?

Какво ни топли нас това с условната присъда. Ще се изниже румънященеца като терлик и после нищо. Що го не позатворят малко па да си мисли как ще минава с недекларирана стока. Опс, май граница не трябва да има между България и Румъния, нали сме уШ в ЕС. Инак ако тяхните го бяха спипали дали щеше да му се размине или те само високи и бели якички ловят и вкарват показно в затворите, че инак ще ги стрелят по улицата като нашите дебеловратковци.

ТОВА НЕ Е НИКАКВО РАЗКРИТИЕ. ТАКИВА СТОКИ МИНАВАТ ПОСТОЯНН0