Бургас вади проекта за “Богориди” (снимки)

Община Бургас отново ще кандидатства за европейско финансиране с проекта за булевард "Богориди".

Обратно в новината

Коментари - Бургас вади проекта за “Богориди” (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина така наречените "фонтани" на Тройката са повече от грозни. Много лошо проектантско решение. А, един фонтан дава завършения вид на площада. Кой ги измисли и тези електрически стълбове. Ама никак не се връзват. А до грамофона тези псевдо морски вълни покрити с трева, която ще стане като тревата на гърба на делфините в началото на ул."Александровска".

Напротив, турските плочки са много добри и отговарят на ЕС, за разлика от българските, които на втората година се чупят и изронват. Един пример-вижте какво стана с плочките в градинката до гарата, градинката до Младежкия дом-начупени ,изронени .НАПРАЗНО ПОХАРЧЕНИ ПАРИ! Проблемът не е в плочките, а не доброто им поставяне. Лошо изпълнение, казвам го като специалист, занимаващ се със строителство.

Мисля че финансирането от ЕС е спряно защото не е спазено едно от условията а именно плочките да са произведени в страна от ЕС (и като допълнително условие за използваните материяли при изработката им)... Но може и да греша... то лесно може да се провери кой ще плати Аз харесвам Александровска, но с новата визия на тройката и грозните фонтани които ми приличат на надгронби плочи още не мога да свикна... Нека видин как ще се получи с подземната улица като я отворят...

Проекта "Богориди"е друга архитектурна безмислица,която ще "подобри комфорта на преминаване чрез поставяне на метални ПЕРГОЛИ и КЛОЦОВЕ с увивни растения".Подобни хвалебствия четем в наш вестник от10.01.2014г за пл."Тройката"-Площада ще грейне обновен с много зеленина и фонтани ,чиято струя ще наподобява морска вълна".Гн.Николов нямам нищо против обновяването на инфраструктората в ЦГЧ, но честно, на Вас харесва ли Ви новият площад????Разходете се до пл. Св.Св. Кирил и Методий и вижте денивелацията на плочките от площада към улицата , голям зор ,голямо безхаберие цари.Ако творението на калинките от двата обекта ти харесват - ровете и "Богориди".

деер

Някой би ли ми каза , с колко точно е станала по-просторна Богориди? Или не възможно да се задават неудобни въпроси ?......

Митко Вафлата е the best, усвоявайте европарите, че няма време.....

пак ли с турските плочки които не отговарят на изискванията на ЕС?