Тровят котки с антифриз във ”Виница”

Масово тровят котки с антифриз във варненския квартал „Виница”, сигнализираха от неправителствената организация Animal Hope Varna.

Обратно в новината

Коментари - Тровят котки с антифриз във ”Виница” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо тровите коткитe бе - прости гагаузи - идете в парламента и ги мятайте наред и без антифриз, те не го заслужават

Котките, за разлика от кучетата, са неблагонадеждни и подли твари! Това, че кучетата не ги понасят, не е случайно. Впрочем - котките ловуват и убиват без да е необходимо - за удоволствие! Всички сте виждали как си играят с полуживи или мъртви мишки и малки птички - чиста проба садизъм! В някои държави се стремят да намалят броя им, защото унищожават малките птици поголовно.

ВЕТЕРИНАР!!!

Никой никога не пострадал от бездомно животно, без сам той да го провокира!!! Хапят кучета, които са били удряни, бити, малтретирани и тормозени от най-големия и жесток изрод- човека! Бездомните кучета са социални същества и без да ги дразниш, замяраш с камък или вдигаш ръка, никога няма да те ухапят! Нали ги гледам- видят бездомно животинче- то си мълчи и си кротува, ония ми пшъткат, пъдят, замярат с камъни.... Е , вие какво искате? Да го замярате с камъни и то да ви гледа ли? Ако вас ви удари някой или хвърли камък по вас, няма ли да реагирате? Или ще седите и мълчите? Колко сте злобни, алчни и подли , лукави, двулични човешки същества! Ако видя накой, който бие или замяра куче или котка- ще му направя зъбите такси!!! изливате силата си срещу по-слабите и беззащитни същества, а като видите някой силен, муутра или властимащ- ще му налапате оная работа. Подли човешки същества, обсебени от дявола.

Tи си болен кучераст и котколюбец, кажи ми задоволяваш ли ги твоите домашни любимци ?!

Пишеш пълни глупости - ела зимно време в квартала да видиш колко са агресивни глутница, па дори и само 2-3 гладни и измръзнали помияри и как налитат на по-слаби хора - деца, възрастни, особено, ако човек е сам. В такъв момент причините за агресията им много биха те успокоили, нали?!

Chefo77

Точно така! Няма нито един - повтарям: НИТО ЕДИН - случай на възрастен човек, нападнат и разкъсан, нападнат и нахапан или само нападнат от бездомни животни. Нито един! Всички са инсценирани, провокирани, злословят ... мани мани.

Хайде да не правим генерални заключения за агресивните животни, има такива и без да са били бити, има и такива хора, агресивни и комплексирани, особено тия с питбулите. Има един такъв в блока 6 деца нахапа и на стопанина нищо. Е за какво тогава да спорим кучета или котки никой няма право да ги трови но трябва да има държава да ги регулира популациите им, да се премахват агресивните и болните (бяс, тении и така нататък) животни, както е в нормална държава. Ама тя нашата с престъпниците не може да се оправи та камо ли с това!

Какъв точно е антифриза и какъв цвят...как се разрежда, това е важно !

Ела при мен, аз ще ти кажа какъв е антифриза! Ще те накарам да дегустираш няколко литра, разреден по твое желание.

дай някви координати, тарикат

Това само едни тъпи гагаузи могат да го направят, срам! Какъв изрод трябва да си, за да го направиш това, не знам!

Не, просто трябва да си нормален и да си подредиш приоритетите - ако ти или някой твой близък пострада от бездомно животно - ухапване, зараза - сигурно ще започнеш да разсъждаваш нормално. Какви са тия "изроди", които колят беззащитни пилета, агнета, телета и после ти ги поднасят на тепсия?! Защо бездомните помияри трябва да са по-привилегировани?!

Chefo77

Не е задължително да го нахапят. Сега е размножителния период на котките ... хората, които живеят в къщи знаят какъв кошмар са разгонените животинки. А лятото, да не можеш да си отвориш прозореца нощно време ... ?

абе умник, не кучетата са ти виновни че са ги разтоварили там! - разправяй се със "стопаните", които ги разтоварват там като си такъв ербап. МИШКА! хората, т.нар. общество са виновни за 99% от целия проблем

Няма значение кой е виновен! Виновните да ги търси полицията и да ги санкционира, а бездомните животни трябва да се прибират и след някакъв разумен период от 2-3 седмици, ако не са потърсени, да се унищожават - хуманно, разбира се - като агнетата в кланицата напр., но в никакъв случай не трябва да се връщат на улицата!!!

Chefo77

За съжаление начинът, по който разсъждава господина, е нормален за много други. Щом проблемът не е опрял до техния г*з, значи друг трябва да му търси решението. А това, че "криското" няма никаква вина нито за това, че някой разтоварва животните, нито че никой не търси отговорност от собствениците - той "е длъжен" само да търпи, защото "няма право" да роптае. Природозащитникът знаете ли докога е природозащитник? Докато го ухапе кучето. Замислете се преди да напраскате минусите по инерция.

Господ обича всички свои творения, всички имат право да живеят! Но като слушам такива злобари, мисля, че дори Бог греши!

Едно време във Варна ХЕИ-то даваше по 2лв. за скалп на котка и 3лв. за скалп на куче. Едни бъдещи лекари си купиха телевизорче за студентската квартира . Ама тогава ползжаха памук с валериян. Пак ще стигнем до там ама като се наложи. Това зашитници на животни и хора и природа са най-големите лумпени и демагози. да не би да пасат трева? не ядяли кучета а ?

Имам храна за изхвърляне! Добавил съм цианкалий, стрихнин, кураре и крнвирши "Стара планина" Кой е адреса на "Animal Hope Varna" да ги нахраня?

глупак

Днес във Варна, после в другите градове!

Мац-мац, пис-пис, пийни тоя антифриз.

даите пук да ги развуждаме котките и да ги храним при положение че такова нещо като в булгаря няма !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

После ще тровят мишките и плъховете. Умно село.

Свиньо, тази земя не е само твоя! С какво си заслужил да ториш фекалиите си повече от котките и кучетата??!!!