Все повече варненци купуват нови автомобили

Варненските автокъщи отчит ръст при продажбите на нови коли от началото на годината, докато продажбите на автомобили втора употреба намаляват с близо 20%.

Обратно в новината

Коментари - Все повече варненци купуват нови автомобили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Варненските автокъщи отчит ръст при продажбите на нови коли от..." Абе новите коли не се ли продаваха в автосалоните, вносители и тем подобни а не по автокъщите или автокъщите са почнали да продават коли на 100000км за нови?

Не се скъпят варненци за по десет-двадесет хиляди евро...новото си е ново...и всичко това с едни четиристотин лева заплата!

Пълни глупости . И тези почнаха като фирмите за недвижими имоти . Всеки месец се увеличават продажбите и на всеки две седмици се качват цените Смешници

Когато се качват продажбите на жилища, закономерно расте и търсенето, а оттам и цената. За колите може да се провери в КАТ. А и по улиците се виждат коли с нови регистрации. Колкото и да ви е неприятно, доста варненци му държат края.

не съдете за всички по себе си, аз съм в този бранш и си нямате на идея колко богати хора има, не повечето разбира се, но никак не са малко, най-вече от добруджата които се занимават със земеделие

Глупости и мечти на фирмените магазини !!! Българина е все така беден и не може да си позволи нова кола !!! Купуват единствено богатите фирми служебни автомобили !! И тук там някой моряк или наркодилър !!

поддържкам ви, хората нямат пари за хляб, койо ти мисли за кола след като не можеш да си платиш сметките за ток - разтягат локуми по вестниците за да си запълнят страниците

НЯКОИ хора, да, нямат пари за хляб и за ток, жалко. Някои хора имат пари за нова кола. Не виждам защо мислите, че всички са бедни? Във Варна живеят доста моряци, има кой да купува нови коли.