Русе участва на туристическа борса в Берлин

Община Русе ще участва на международното туристическо изложение "ITB" в Берлин до 8 март. Това съобщиха от кметството в крайдунавския град.

Обратно в новината

Коментари - Русе участва на туристическа борса в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търсете Букурещ и агломерацията му!Там са гостите на Русе.

Карапчански да ходи да си представлява където си ще - пари бол, що да не се разходи. Но нека не ни излива тук лимонадата си в ушите...

"Град на разВалики култури" ??? големият спец. по туризма - доктор на незнам си какви науки - фъфлю Страхил - протежето на Големия кмет и бившата улигуфренка областна Димова - не го ли прослуша клипа, като толкова много разбира от туризъм и Дунавски стратегии и организации и т.н., но важното че сме на власт, че да ходим насам-натам за чест и прослава...на европ. ни град..., а развалините покрай главните пътища и улици и т.н. са без значение...."

Олигофренката Димова отдавна я няма - не, че някой й потърси сметка за безобразията...Сега други олигофрени управляват.

Какво ще прави германеца повече от няколко часа в Русе-ще гледа Дунава и мизерията. Той и без това ползва круизите по реката и понякога слиза на българският бряг, повече предпочита у Влашко и Букурещ- нали си избраха германец за президент.А за местните хора дори няма едно корабче до Гюргево за разходка и шопинг- туризъм!?

Никнеймът ти говори категорично за това между ушите ти. Ако го имаш изобщо.

Наистина се спрете. Любомир Кънев, диктора на клипа, е професионален актьор. Предполага се, че след като е учил и завършил това би трябвало да говори правилно. Съвсем друг е въпросът, че аз бих предпочел да чуя благия, кадифен бас на Васил - за съжаление не му помня фамилията. Спомените ми са от всички официални събития в Русе. Величествен, омагьостващ глас. Вероятно е възрастен вече.

Веселино-Мацолски трол лесно ли се спира. Това е като товарен влак, братче.

Човекът отишъл на борсата да вдига акциите на Русе, пък тук лоши хора злословят...Малко кютек си требе, ама...и на туй шъ му доди времето, тролче гербероидно, нали?!

Това, че е професионален актьор, не значи че е добър

Васил Попов..

За бога, показвайте каквото си щете, но не и онова недуразумение наречено "клип". Безидейност, разфокусирани кадри, дразнещи каданси и нелеп диктор. Какво е "Град на разВалики култури" ???

Ти се заслушай в "ц"-тата и "с"-тата. Толкова ли не се намериха едни 50 лева да се наеме професионален диктор ?

А крайбрежната ивица няма ли да бъде представена - толкова чиста, толкова атрактивна с търговските си обекти?!

Толкоз е привлекателна, че туристите от круизните кораби директно се хвърлят в автобусите за Търново....

Ами, то Велико Търново, Сребърна и нос Калиакра са най-близките атрактивни туристически дестинации до Русе