Фекалии плуват в дере до цех за хляб във Варна

Фекалии вмирисаха района на Западна промишлена зона във Варна. Те плуват в дере, в близост до цех за производство на хляб, фармацевтични лаборатории и др.

Обратно в новината

Коментари - Фекалии плуват в дере до цех за хляб във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Често минавам покрай т. нар. нов хлебозавод във Варна и всеки път си задавам въпрос, Защо в името на печалби на съмнителни бизнесмени и хлебопекарни се унищожи един работещ завод, съобразен с хигиенните изисквания на поточната линия, с редовен качествен контрол на влаганите суровини и крайния продукт. На какво приличат останките, построени с пари на народа? И защо всички органи си затварят очите пред множеството мърляви барачки за закуски, никнещи като гъби из града? Вярно, сигурна е печалбата от хляб, но с цената на риск за човешкото здраве не само от хигиенна гледна точка, но и от годността на влаганите брашна и други добавки. Лично аз не купувам тестени изделия, освен фабрично опаковани и запечатени!

Да, точно за Добруджански хляб става въпрос,когато минаваш оттам пред контейнерите винаги има разпиляни боклуци,а до тях са фармац.лаборатории Талодерма,с производство по "Европейски стандарти",направете си сами изводите

Е, Талодерма и Добруджански хляб какво са виновни, че някой си изпразва лайновозите до тях? Друг въпрос, ако в самите цехове хигиената не е на ниво. Някой трябва да накаже виновните.

Няма страшно,това са само човешки фекалии! Те не миришат,не замърсяват,а дори са много питателни!

Да видим след колко време Общината ще открие, ще задържи и накаже виновните собственици на фирмата, на камиона и пр. Една година ще й стигне ли?

Няма да ги открият, защото корумпираните загнездени клинки в РИОСевето се занимават с гербаджийски търмък, а не с проблемите на гражданите и града.

За съжаление мръсотията е голяма и в самия цех за хляб. Хлябът се търкаля по земята, пада от камионите, събира се в касите и се пласира... така, че няма страшно, лайната са навсякъде :) Ако някой се интересува коя е марката - "Добруджански хляб".

Няма страшно: колкото по-големи лайната, толкова по-малка щетата! Който успее да ми довърши цитата, респект!

Моралната! Не материалната! ;)

Калчо, шофьор на лайнарка ;))