Варна пада в класацията за най-добър град

Варна губи позиции в читателската класация на Дарик и "24 часа" "Кой е най-добрият град за живеене в България".

Обратно в новината

Коментари - Варна пада в класацията за най-добър град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варна пада в класацията за най-добър град, но се издига в тази на най-добри села

Абсолютно уместен ник си си избрал.Адмирации за избора ти. P.S Честно казано, при толкова злобни коментари за един град на България, започвам да се замислям дали има смисъл той да бъде в нея.

След София, Варна е градът с най-много пришълци, погледнете и рег. номера на коли. А защо в Русе ,бургадидас и пловдив не е така. Просто няма какво да ги привлече толкова за живеене , търсене на работа и т.н. Дупките по улиците не ги спира да идват тук пришълците и после да не гласуват в тази класация.

идват само заблудени ямболски селянки и ВСИЧКИ фесове от околните рЕзград, Омуртаг, Исперих, Нови Пазар, ШумЯн и т.н. Кой нормален от София или Пловдив ще се грабне да живее във Варна, градът с най-много дупки, тъпи мякащи к*рви и тъпи селяни, които харчат парите на бащите си работещи по корабите за $$ . Никаква инфраструктура, центъра го копаят 20 пъти същият кенеф си стои, градът на ТИМ, лятото мирише на пикня и солено навсякъде, плажове няма никакви, къде сте и в коя класация ?!

то в софия от боклуци не можеш да си отвориш очите, - за "книжовният"бг език , който се шири в столицата няма дори и да споменавам - можеш да пропътуваш километри и да не намериш човек с нормален говор, за к...вите, какво да ти кажа - по изказването ти личи, че за теб всички са такива - ти си един пълен нещастник

Така си е по-добре, по-малко чужди елементи ще се довлекат.

Баснята за киселото грозде нали я знаете, драги провинциалисти? Кисело е, защото не може да го стигнете :)

Ами нещо не ми е ясно защо всички се изсипвате тук? Явно не е чак толкова лошо.....Стойте си във вашите "по-добри" градове.Тъкмо ще стане по-чистичко и по-спокойно в града.А и варненци няма да стоят без работа ,заради пришълци от цяла България !

Сега, ако някой ми даде логично обяснение защо до 2009 г. на Варна нещата що годе и бяха наред и за 6 години всичко отиде в киреча.Ние варненци си го знаем, да видим другите дали са наясно.

Появи се една нова мафия... с четири букви.

Chefo77

Имаме познал верния отговор. И щом не можаха да купят управлението, ще патят. Честито на печелившите. Варна е била и ще бъде. Лошо за тези, които никога не са били.

назад и надолу. тим.

Сега с новата натовска база още повече ще падне...

Като гледам реално, само Шумен е супер.

Варна е толкова зле, ама толкова зле, че не знам защо се излагат с тези класации и някой връзва ли им се въобще. Толкова разбит град, ще падеш в някоя дупка с колата, няма да те намерят със седмици, центъра лунен пейзаж, въпреки че редовно се "ремонтира", морската пародия на градина, разбити алеи и фонтани, неоправени градини, за "заведенията" на алея 1 нямам коментар. Манталитетът на варненци също... И другите градове са така, ама поне не се излагат с някакви претенции.

варна в военен град , управлява се от ДС в лицето на ТИМ , бивши там военни от спец като Галеви всъщност са елементарни престъпници

Аааа чиста лъжа, Тимаджийте казаха, че Варна е най-добрият град за живеене !

Нормално, очаквано. Поне за тези, които се вглеждат във Варна. Не помогна и асфалтирането отгоре-отгоре на две-три главни улици преди няколко години. Май беше преди някакви поредни избори. Не може ли вместо за избори, да си даваме парите за благоустройство? Явно, не можеее.

Яяяяя питайте Русенци, колко им става града за живеене.. Идат избори, Боко е намислил нещо ... Отдавна тази класация е Шменти капели ....

те всикчи мечтаят да се махнат от лицемерната комунистическа бг

Че защо я има Варна в тази класация??? То това град ли е??? И за курорт не става!!! Много е зле!!! С кеф да им се разхождаш по новите павета на центъра :))))) А това за морска градина - то това не прилича на нищо.

Ще видите вие като построят Дупката и Стадиона колко хубав град ще станем...

...това ЩЕ е от речника на корифеите на лъжата от преди 25г. Пък колко до Дупката и стадиона,уверявам те човече,че няма да дочакаме такава радост...скоро.. А пък че от Владиславово до Почивка ще се пътува за 40 мин.,навремето ако не бяхме строили ,,соца,,а метро, Щеше да се стига за 6-7 мин., кмете .!

Прав си и примерите не са никак малко. Същата ситуация се наблюдава и по заведенията, и по новопостроените апартаменти, и по магазините та чак до трошките по варненските автокъщи. Еснафщината в този град не е клише, а реалност и излага варненци във всяко поприще, което може да се нарече "търговска дейност". Смятам, че проблемите на града не са САМО заради управляващите (които са забравили проблемите му), но и заради местна народопсихология. Поздрави на всички и дано ме разберат форумци, че споменавам всичко това, защото ми е болно, а не за да злорадствам.

Уви - така е...На мен като варненец ми е мъчно като гледам как града запада и се превръща в истинска провинция..