40 мин. с автобус от Владиславово до Почивка

40 мин. ще се пътува от крайната спирка в кв. "Владислав Варненчик" до "Почивка" с градския транспорт по т. нар. BRT коридор и въвеждането на системата МГОТ.

Обратно в новината

Коментари - 40 мин. с автобус от Владиславово до Почивка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Би следвало да се ИЗВИНЯТ на гражданите, че едни 5-10 км се изминават за 50 мин.За това време навсякъде на друго място извън Варна, биха изминали 20-30 км в градски условия. Толкова ли няма поне 2 истински професионалисти да оправят този маршрут Тези пак ще пилеят и крадат пари в продължение на години. СРАМОТА!!

Мда, преди години отивам във Варна, но този път трябва да открия кв. Вл. Варненчик. Получавам обяснение: "Взимате автобус за Силистра и слизате сллед 40 минути"! Хах

Chefo77

Това сигурно защото си от някое село, за което даже и табели няма ...

А булевард Цар Освободител защо не е включен в маршрута?

Ако разширяат Мария луиза ще остане 1 метър тротоар!!!

Метро и трябва на Варна .Булевардите са тесни и малко и няма да могат да пемат трафика за в бъдеще.Въпреки ,че наклоните там са голями пак може да се измисли как да се направи.

Ако на истина искате да улесните майките с количките и всички ползващи спирките разгънете нормално вратите на Лавките защото тенденциозно са поставени на 90 градуса спрямо павилионите и за пешеходците остава точно една плочка от тротоара. Това е направено под команда за всички лавки въпреки, че заводски могат са се разгъват и на други позиции.

които не вярва-да провери за минутите,ипосле да драска тук,ок? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз магистрала Хемус я чакам цял живот. Сега ще ми трябва още един и за тази транспортна схема.

Голям праз

Дано новите схеми да са ги разработили компетентни хора ,на които им се налага и да ползват градския транспорт.Добре че са помислили и за района около болница "Света Марина",защото тука има какво да се желае.

парва и последна снимка на нашия хубавец в градския транспорт

то не се знае, може и да е монтаж - а че е хубавец, две мнения няма

Напротив, добре са разбрали. Обърни внимание как е разположен града!?

ДИР-а, пак не сте разбрали - от най-западната до най-източната,а не най-северната точка на града става въпрос!!!

Сигурни ли сте, е това не е 148? Интересна работа.

Сигурно не е пътувал в час пик.

А великия булевард "Цар Освободител" с по една лента в посока, него какво ще го правим.

За Цар Освободител във Варна говорим, не за този в Куско, Перу....

АБЕ ПИЧОВЕ, КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА? МАСОВО ВЪВ ВАРНА СЕ МИНАВА НА ЖЪЛТО КЪМ ЧЕРВЕНО, МАСОВО СЕ НАТИКВАТ В КРЪСТОВИЩАТА БЕЗ ДА МОГАТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ И СТАВАТ ЗАДРЪСТВАНИЯ ОТ НЕСПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛНИКА! ДРУГАТА МАСОВКА Е, ЛУДОТО ПРЕДРЕЖДАНЕ ПРЕД ЦЕЛИТЕ КОЛОНИ ЧАКАЩИ ЗА ЛЕВИ ЗАВОИ! НЕ Е РЯДКОСТ И НАГЛОСТТА ДА СЕ ВИДИ ГОЛЯМА КОЛОНА ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ПОСОКА И НИАКОИ ДА СЕ НАМУШКА НАХАЛНО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ НАПРЕД ОТ ПЛАТНО ЗА ДРУГА ПОСОКА! КАКВИ КОРИДОРИ КАКВИ БЪРЗИ ЛИНИИ БРЕ?!? ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, 90% СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО ПРЕ..Т НЯКОЛКО ЧОВЕКА СА ГОЛЯМАТА РАБОТА! ГОСПОДА ЗАКОНОПРИЛАГАЩИ НЯМАТЕ ОПРАВДАНИЯ!?!?

Ами такива сте си във Варната, пълни кретени, надошли от добруждата и делиормана- въобще- селска идилия! Не че и при нас ги няма тия селяци- ама превъзпитание му е майката

Е те там пък сте цъфнали и вързали......

И ТИ КОЛКО ЧОВЕКА ПРЕВЪЗПИТА? ТУК ДЪРЖАВАТА И ОРГАНИТЕ ГИ НЯМА! ВСЯКО ЕДНО СЪЩЕСТВО ПОДИВЯВА КАТО ЖИВЕЕ В СВОБОДИЯТА! А КАТО КАЗВАШ ТАКИВА СТЕ ТИ НИМА СЕ РАЗГРАНИЧАВАШ ОТ НАГЛЕТЦИТЕ ПО ТВОЯ КРАЙ?

Описаните неща съм ги виждал НАВСЯКЪДЕ в България, включително и в Пловдив...

Майната ти майна, точно от тоя цигански град пък да се изказваш, най-циганския град в света! Скрий се просто и си посипи главата с пепел! Пълно е с РВ коли във Варна, не само селтаци от "добруджата" и "делиормана"!!!!!

прав си че варна се напални с потури.недоидоха за хубаво наистина.

колеги защо мислите че храчещия потур е от пловдив.просто е дошал от намаината си ,буквалнен и приносен смисал.