Варненци на протест заради непостроения стадион

Протестен митинг под мотото „За нов стадион „Варна“ ще отбележи 10 г. от старта на проекта за ново спортно съоръжение, което трябваше да е готово през 2011 г

Обратно в новината

Коментари - Варненци на протест заради непостроения стадион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Други им бяха плановете за стадиона! Искаха с парите, които ще съберат от жилищното строитество около стадиона да постоят спротното съоръжение, но им излязоха криви сметките! Тая грлупировка сасипва града ! Не го ли осъзнава държавата това? Такова и положението и с първа алея! Нямат пари,, за да строят сами! Лакоми са! Искат от инвеститорите на първа алея голям процент и естествено чуждите инвеститори се отказват, За тях такъв процент е неприемлив!

Онова безумие най-големия небостъргач на Балканите дупката в началото на Ян Плах кога ще я запълните. Тя е от 2007

Уважаеми варненци, съчувствам ви за грижата около стадиона. Но харесва ли ви централната улица и площада пред театъра, където се твори поредното безумие? А рушащата се прежде прекрасна сграда на морските, май че беше, фасадите на бароковите сгради по центъра? Някой много мрази вашия град и работи упорито под носа ви, за да става той все по-грозен и отблъскващ! Трябва всеки ден да сте пред общината, отворете очите си за това, което ви заобикаля и питайте, къде потъват парите ви! Спечелете уважението на потомците си!

Абсолютно вярно. В момента стадионът е най-малкия проблем на варненци.

''срещу тим ли скачате бе потури сега ще ви увеличим сметките за ток.''

Все пак да не забравяме, че имаше финансова криза и са казали, че ще го строят, макар и със закъснение. Този протест си е политически, откъдето и да го погледнеш.

К'во толкова пищите бе? Едни седалки да сложат им остана :)

Има ли нещо, което ТИМаджии са започнали и са го довършили както трябва?!!!! Тях ги бива да разсипват наред.

Игрищата в Младост да речем... младежките им футболни школи, които са безплатни. Но не само това. Стадиона се забави, факт. Но пък доста пари са вкарали там, няма да си оставят магарето в калта. Въпрос на време. Протест да се прави за нещо такова е смешно, сякаш си няма истински проблеми тая държава, че до това опряха.

Алея първа например. Всички си мислите, че край брега се асфалтира с парите на ТиМ, лъжете се. С държавни пари е. Укрепването пак с тяхни пари, да ама не. С техни пари се предизвика свлачището, за да може да се разшири зоната долу върху която когато пак с държавни пари се укрепи те ще строят хотелите си. Само гледайте и се дивете.

Е чакайте малко, де! Вижте Дупката от кога стои. Трябва поне достойно да се представи проекта за Стадиона. Ама за сметка на това колко пъти показваха по медиите хубави картинки и ни даваха обещания, че а-ха и почват да го строят...

ВСИЧКО ПОЕВТИНЯ, САМО ПРОЕКТА ПОСКЪПНА! КАК ПРОЕКТИРАТЕ КАТО ИМА ЧАСТНИ ТЕРЕНИ? МИСЛИТЕ, ЧЕ КАТО СА МУТРЕНСКИ ИСТОРИЯ ХОРАТА ЩЕ СИ ТРАЯТ И ЩЕ СИ ДАДАТ СОБСТВЕНОСТТА?!?