До 500 коли в минута напускат столицата днес

Между 400 и 500 автомобила в минута ще напускат столицата днес заради струпването на 4 почивни дни.

Обратно в новината

Коментари - До 500 коли в минута напускат столицата днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После свлачища имало, язовирите преливали и какви ли не още бедствия. МИ ще има, тая маса като се са наклони към провнаса става опасно. Земните масиви не издържат на тия масови пориви.

"до 500"...изобщо абсолютни лауреати сте в бг как като дойдат празници и започвате да звучите гръмко- типичен признак на малкият и незначимият: "голямото завръщане", "до 500 коли в минута", "безпрецедентни мерки за сигурност" и пр. фрази на крещящо малодушие и малък размер:)...не може ли просто да се усмихнете, така ще бъдете наистина "големи"?!

Мондьо, Ако тази статистика е вярна, то трябада се появи липса а такава не се забелязва по улиците. Все така са си натоварени. И не забравяй, че София преди е била също село което е било присъединено към вече установената тогава държава България. Така, че кой е пришълец е малко спорно. Стой си в мръсното село и не завиждай на тези които могат да си позволят няколко дена релакс извън това бунище.

Иха, селяндурите заминават по родните места. Ще пият шльокавица, ще ядат сланина и ще ходят в нужници.

"Столичани" заминават в провинцията по родните си места. Селяните като се изнесат става много хубаво,свободно и приятно.

Нещо си в грешка. От преди 10г вече не става хубаво и приятно. Пренасели се и голяма част от селянията си и остава тука.

Обръщам се към ДИР. Много ще опустее София. Защо не поемем кампания София да се измива в тези дни, пък и общината има прекалено раздут щат, "умните" да предложат нещо друго, но да живеем по - чисто. За последните 25 години София не е измивана толкова, колкото при "комунизма" месечно. Ще умрем от органичните и неорганичните отлагания в столицата.

Не знам колко си истински софиянец , защото истинските май измряха.Ти си обаче един злобар и егоист.В дните но пост трябва да си смирен .Който зло мисли , злото го настига .Пожелавам ти да проявиш кротост и смирение , да се поослушаш и огледаш и да си кажеш , че всеки има право да живее където иска и да ходи където си поиска .Хайде със здраве и хубав празник !

А дните на пост вкючват ли въздържание от неграмотно писане?!!!

Абе не че нещо, ама някой направи ли си простата сметка, че това са по 8 коли в секунда? Дали можете да си представите с каква скорост следва да се движат тия 8 коли за да минат за една секунда? Дори да са на различни изходи средно пак е една кола в секунда, което не се връзва с безумните ограничения на КАТ с цел хранене... Просто новината цели поредното повдигане на посещенията и спама.

Простата сметка: Ако имаме 8 'изхода' от София => от 'изход' по 1 кола в секунда. Ако са на 15 метра дистанция + 5 метра автомобил = общо 20 метра. Скоростта е 20 метра в секунда или 72 км/ч

BVMunchausen

Да не забравяме че повечето изходи са с по 2-3 ленти в едната посока, а и 15 метра дистанция е повече като добро пожелание. Реално е много по-малко

Отиват да прекопават градините и да садят, за да правят после компоти и трушии. Сбогом и повече не се завръщайте. София на истинските софиянци.

Столичани си отиват по родните места.

"столичани" в повече,обаче!

Да тръгват за: Странджа Сакар! Карадере! А не за бетонните планини и морета на Гърция и Турция!!!!!!!!

Чувал си ти за Странджа планина а още по-малко за Кара дере.

ХХохохо, Софиянци злобеят а ние отиваме да си почиваме. До след 4 дни мизерници. До тогава моля почистете, та да може като дойдем да ни е добре.

Къде ще си почивате, приятелчета, на къщата в село с лопата в ръка да прекопаете местенцето, за да посадите чушки и домати за туршийката!!! Това не е почивка, а трудова повинност в родния двор.

Прасчо, къде си тръгна - из.ра се и сега отиваш да се бършеш ли

Бедните българи отиват в чужбина, на курорти и на спа. А непрекъснато реват, че са бедни. Наистина бедните си стоят по домовете за съжаление. На всички, които тръгвам за чужбина по празниците, заради, които ще трябва да отработваме после, да се провери дали си плащат данъците и дали потреблението им отговаря на получаваното възнаграждение.

Я този рекорд да се подобри по-бързо!!!

500 коли на минута = 30 000 на час. 5 часа по 30 000 около 150 000 коли. Голямо изнасяне! Странно е какво ще празнуват българите в Турция и дали ще обяснят на домакините си какъв празник се празнува от тях в Турция. Няма такова нещо, повЕрвайте!

Гнусни селяни, като не ви харесва София, защо се напъвате да сте тук? Живейте си по селата, ползвайте си външните тоалетни, събирайте вода от дъжда вкаци, за да се измиете. Когато нещо не Ви харесва, защо се натискате - бегом по селата!

Защото гнусен гражданино, София сме я построили ние. Защото всеки има право да ходи където му харесва. По-долу някой беше писал, че дори годостта ви Софийския университет е построен от селяни. Селяни са се борили и да освободят България, в Копривщица, Карлово, Калофер, Пангюрище и още много малки градчета и села са родени хора на които дължиш Гражданин свободата си. А шопския кър освен дървени кратуни друго не е раждал.

Малко просвета няма да Ви дойде в повече, що е шоп е къде е шопско, все едно карповците и калоферците да сте тракийци. Но всичко е въпрос на просвещение. Вярно е, че много умни личности са родени в страната ни, извън столицата, но когато те са идвали в София не са говорили с отвращение и омраза към този град, просто са били умни, а сегащните селяци - хем искат "у софето", хем говорят на мекия си диалект, хем докарват провинциалното си мислене - това е лошото.

Хаха, бях забравил за този ФЕНОМЕН!

Сбогом!И не се връщайте!!

Шопи като всички се изнесем, кой ще ви плаща наеми? Кой ще в пазарува в магазинчета, кой ще ви ходи във фризиорските салони и кварталните кафета, кой ще се вози в такситата ви? Ще умрете от глад, защото за друго не ставате, високо платените позиции са все заети от провинциалисти, чистачките в офиса и сервитиорките са все кореняци пусващи селяните.

нз как ще вземат някои за регионален мениджер или ъправител на магазин които говори на дялект ? малко не ти е греща представата. поне като идвате в софя говорете като хора не като хванати от гората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цалата селения ще си тръгне от София Слава богу.

Супер всички ще се изнесат, я че си останем сам у Софията ще си карам таксито и ще си пърдя у коптора у центъро от 40-та година.