Осъдена, държавата брои 6000 евро на Роко

6000 евро трябва да изплати Министерството на правосъдието на Ерджан Рашид–Роко заради неимуществени вреди и разходи по неговото дело срещу държавата.

Обратно в новината

Коментари - Осъдена, държавата брои 6000 евро на Роко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му плаща,който го е бил!Не съм аз!Този съм го виждал веднъж на снимка!Не искам да плащам на Роко и неговите братя!!!!!

Не му плащайте нищо!Кажете ,че се е набил сам!Като журналиста и миньора!

и сега какво...излиза, че мутрата вместо да полежи на ''топличко'' , осъжда държавата и ние пак ще плашаме. Мамка им...шибана корупция...

Ако осъдят частна фирма плаща виновния. Когато съдят държавата плащаме всички. Защо не се завеждат регресни искове срещу конкретните некадърници бе? За това си има закон.

Според мен от заплатата на всеки съдия, следовател, полицай, депутат и т.н. облечен във власт мизеруващ държавен служител, магистрати или каквото и да е там трябва да се заделят пари така че те да покриват финансовите разходи за некадърността си, а не да плаща данъкоплатеца (макар че отново чрез нашите данъци им се плащат тези заплатите).

На битити миньори трябва да изплатят по 10 000евро,щом на тоз бандит ще броят 6000евро!!!!!!!!!!!!

Гръмнете го, тъкмо няма да му платите!!!!

Тия пари да ги плати полицейския началник, наблюдаващия пркурор и последния съдия гледал делото в БГ. Няма да ви плащаме господа от полициата и съдебната система, хем заплати, хем глоби за некадърната ви рабовата. То военна хунта да има ще е по-добре и по ефтино от вашето правосъдие!

Защо трябва да плащам от джоба си за некадърно проведени операции и разследване на полицията?Трябва да се промени цялата система с отговорността:инстит си правят каквото знаят -или не знаят,а после тези обезщетения се плащат от нашите джобове,които сме с по 300-400 лв заплата,а виновните с хиляди левове заплати.Редно е да се носи отговорността по ведомство или министерство.Да видим тогава как ще работят като знаят,че от техните джобове ще се плаща.

така е като си имаме милиция,а не полиция.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ВСИЧКИ ,ДА СЕ НОСИ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ.

В Страсбург чакат още 3500 дела срещу България

До Г-н Главния прокурор на РБ. Г-н Велчев приказките Ви, че се борите ефективно с прастъпността нямат никакво покритие - обратното държавата (т.е. ние) плаща на престъпността. Остава и да им се извините. Примери колкото щете, дано някой направи такава статистика. И какво стана от приказките Ви за Вальо топлото, срокове там изприказвахте и нищо, Вальо си е Вальо и си харчи паричките на свобода, нас ни съдят и ни пращат съдебни изпълнители за това че сметките ни са фалшиви и непосилнис. То да бе само Вальо с мед да го храним. Иначе по добре да не повдигате обвинения, ще излезе по евтино на държавата (на нас). Егати правовата държава.

Така, така, та досега който престъпник е задържан осъжда държавата, сиреч нас данъкоплатците, вместо да лежи в затвора. И това ако не се нарича некадърна система здраве му кажи. И докога ще плащаме ние, платил ли е някой виновен за това че съдът в Страсбург е осъдил държавата. НЕ. А трябва, за да се научат да събират доказателства които да издържат в съда, иначе мирише на КОРУПЦИЯ. Защо и не такъв сценарий - знае се че съм престъпник, наговаряме се с прокурора, задържат ме, обвинителния акт не издържа в съда и аз осъждам държавата, делим с прокурора. Не държавата (ние), а конкретно лице от правозащитната система трябва да плати тези 6000 евро. Срамота е при тази мизерия на мнозинството българи, бюджета да плаща за некадърници, вместо да даде на мизерстващите пенсионери. Вън от системата на такива корумпирани мухльовци.

Едва ли си е струвало да му се връщат каквито и да са пари... Цялата тази работа с обжалването е парлама за да се изкара дъжавата още повече безодговорна на фона сегашните събития. И да се засили влиянието на етническата партия в Обсадените от нея региони...

Е те, това е! Престъпниците винаги се уреждат.

А си мислиме, че нашите съдии са най-големите п...раси.

w