Стигаме другите в ЕС след 100 години

На България ще са необходими 100 години, за да настигне останалите членки на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Стигаме другите в ЕС след 100 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аремиканците смятат германците за мърди,мързеливци,а нас за какви ли ни смятат.

Каквото е писано това ще стане.Това не са го казали,нито западните политици,нито нашите.Гледайте по-ведро на всичко около нас.Всички медии ошашават народа с негативните си новини.

po dobre da ne ni nastignete:))) kade u europe ima tolkova pulni krutshmi????(mnogo bedni ste be....nai loshoto idva..)

Румъния не е приватизирала нито едно държавно предприятие. Повечето световни компании отвориха офиси и НОВИ фабрики там. Затова винаги ще им дишаме прахта.

Преди време имаше един виц: Хасан казва на малкия си син-учи Манго,учи.Българите бягат на запад,турците в Турция и само ние ще останем тук.Нали ти тогава ще станеш министър.

Само толкова ли?Щом сме 100 години назад,при нас сега е 1907 год.Значи,след 10 години ще правим революция?Май няма да чакаме толкова?

Чудесно значи чака тогава в училищата някой превъртял ученик ще изпозастреля съучениците си

xm...nqkak si mi e obidno che sum bulgarin...

тези май мислят, че през тези сто години Европа ще стои на едно място, Впрочем това е една по-точна оценка за чудесното управление на Родината през новото хилядолетие и пряко обвинение в лъжа към българската статистика.

Dragi mi Petarcho, kato ne razbirash ot ikonomika ne si machi mozucheto da razsuzdavash po vuprosa. Lihvata v UK se vdiga za da durzi inflaciata niska (v momenta e okolo 2% za poslednite 12 meseca). Kogato u nas se pohvalim s takava inflacia, togava pak se izkaji. Ti si tipichen primer za samodovolen prostak, koito samo panicata na drugia go interesuva, vmesto da se zamisli zasto sobstvenata e prazna.

идвам при вас и след 100г. ще се върна в България---дръжте се!!!

За настига не по какво се говори тук? Ако е въпрос да префасонираме природата и ресурсите на планетата и да си направим живота удобен, то със сигурност няма да ги стигнем и след 1000 години. Причината е, че българската душа няма нужда от това. Народите винаги са влагали в енергия за някакви цели свързани с разширяването на владенията на някой тиранин или пък, както стана през последните 3 века, с постигане на материално благоденствие. И в двата случая става въпрос за илюзия. Вместо да работин над природата и удобствата си, по-добре е да работим върху себе си.

Преди 2 години Румъния беше по-назад от нас. Гледайки тези прогнози излиза, че те за две години са взели 50 г, което значи че би трябвало след още 2 да са вече като Скандинавските държави. Сега върви гласуване за новите 7 чудеса на света. Ми да включим в тях и Румъния (иначе не отричам, че явно те са по-добре от нас, но чак пък толкова, просто не вярвам). Иначе съм напълно съгласна с изказванията на Д и Тоше. Българина го мързи да работи. Аз работя 6 дни седмично, на робот съм станала, но получавам добри пари, имам собствено жилище и мога да си позволя освен всичко останала и 2 почивки на година (в чужбина). Научете се да работите и мислите!!!

Da ne stane taka te da ni dogonvat . Vijte kakvo stava na zapad inflacia i to goliama. V UK za treti pat digat osnovnata lixfa. skoro tam shte stane strashno.

цитирано днес от bbj.hu абе унгарците ЩО НЕ СИ........

Глупости - анализа им е наивен , нещата не са толкова праволинейни. Живея в САЩ и мога да ви кажа че БГ не е толкова изостанала . Тия проучвания не смятат разходите, а само заплатите. В момента млад специалист в София, при 3% безработност живее по западен стандарт. А и да не забравяме че 70% от българите имаж жилище, тоест не плащат месечни вноски както повечето в зап Европа - те ти изяждат заплатата.

от 01.07.2007 г. в Румъния пенсиите бяха увеличени с 43% , за този факт в България има цензура .Значи комунизмът никога не си е ходил, за това 100 г. по 100 г. за да стигнем въобще някого.

С комунизма ,който не си е отишъл не по рано от 100 по 100.

Вълчо, ти да не караш GOLF3? Бравос Стоене, точно така е, и така трябва да се мисли! Защото сме наистина по-готини, умни и трудолюбиви от много други, да не говорим за съседите балканци, за италианци и т.н. Само трябва най-накрая да си създадем върхушката, тя да започне да си пази държавата, съответно властта и парите си и тогава.... ах, тогава! Райска природа, високи доходи, кисело мляко(истинско българско, не Данон) дълголетие, най-хубавите жени (безспорно), абе... ЖИВОТ!

ne se ot4aivaite, zna4i imalo nadejda :-)

Стигаме ги след 100години, НО САМО, АКО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СТОЯТ НА ЕДНО МЯСТО!

Преди години и аз като много българи си опитвах късмета в Америка.Работих В емигрански фабрики за по 5-6 долара на час.Сутрин като започваш-си перфорираш каратата,като отиваш да почиваш пак,като свършваш пак.Никакви закъснения,никакви отсъствия.Покрай мене само мексиканци,еквадорци и всякакви там латино-все едно само нашенски циганки.Дивият капитализъм за който бяхме чували е там,изсмуква ти силите,прибираш се,о почиваш и така всеки ден.Когато се върнах у нас дълго време не можех да свикна да виждам пълните кафенета от сутринта със здрави,прави хора.И до ден днешен тази тледка ме възмущава.Когато се научим да работим като американците,когато се научим на тази дисцеплина-тогава ще ги догоним.Навиците ми да работя и да спазвам тази дисциплина-ми помогнаха да направя моята Америка тука.Имам всичко което имат средните американци,доходът ми почти.Нека всички млади хора да отидат,да поработят,да потърпят унижения,да се научат на ред и дасциплина и се върнат да си направят тяхната Америка тука-и то не за 100г-а за 5-6г при яко бачкане.

Стигаме ги след 100години, НО САМО, АКО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СТОЯТ НА ЕДНО МЯСТО!

чудна работа къде ли ще е европа след 100 години

Вие на каква основа и критерии преценявате кои коментари да се добавят?Много пъти съм писал и то интелигентни отговори и нищо а добавяте мнения с вулгарни и просташки езици:/ не ви е срам!

човеко, ти вярваш ли си ??? България няма никакви шансове да стане нормална страна, освен ако ЕС не хвърли един куп пари по нас (пример двете Германий), за да не им разваляме иниджа и статистиките. Предполагам, че си интелигентен човек - сметни след 20 години колко пенсионери и мангали ще има, колко хора ще емигрират и колко ще остане работната сила на България и пак давай оптимистични прогнози. България не е само София, а и тя вече се препълва с народ и ще има катаклизми скоро. Аз съм на 24 а повечето ми приятели са напуснали вече България и нямат намерение да се връщат. Кой ще оправя положението - баба ми и някакви псевдо икономистчета като тебе ли???

OCHEVADNO,NESHTATA V BG VURVYAT KUM PO-DOBRO

човеко, ти вярваш ли си ??? България няма никакви шансове да стане нормална страна, освен ако ЕС не хвърли един куп пари по нас (пример двете Германий), за да не им разваляме иниджа и статистиките. Предполагам, че си интелигентен човек - сметни след 20 години колко пенсионери и мангали ще има, колко хора ще емигрират и колко ще остане работната сила на България и пак давай оптимистични прогнози. България не е само София, а и тя вече се препълва с народ и ще има катаклизми скоро. Аз съм на 24 а повечето ми приятели са напуснали вече България и нямат намерение да се връщат. Кой ще оправя положението - баба ми и някакви псевдо икономистчета като тебе ли???

Ние сме малка и жалка манипулирана държавица още от турско робство,това е положението...

Така ще да е ако официалната статистика за доходите е близо до истината, а тя толкова много не е ...

Бай Тошо ни лъжеше,че ще построим комунизма,после го обърна на развит социализъм,като видя че за комунизма никой не му вярва,и то ще го построим някъде към 1988 г.още го чакаме тоя социализъм,а през това време те живееха в посткомунизма,същото е и сега,вие будалите бачкайте и търпете,развития социализъм ще дойде след 100 години.

Тези избистрени идиоти от някакъв университет май изобщо не забелязват историческата тенденция,а именно: - разбихме Турция за 500 г. - СССР за 50 г. - ЕС за...(5) Който се е хванал с нас,добро не е видял! За какви 100 г. става въпрос?

Az jiveia dobre i vi prizovavam i vie da jiveete dobre - aman ot zitirane na skodoumni statistiki, koito ni pokazvat kolko sme bili bili zle ... I dragi mi Dir.bg ne e nujno da se zitirate vsiako riadko laino po sveta, koeto se izkaje za stranata ni ... Za svedenie polovin California ima mnogo pqt da bie dode stigne Stolipinovo ...

Драги ми умнико случйно да знаеш колко индийци емигрират в Америка и колко американци в Индия.Ей това българина на нищо не вярва.Казват му че Бойко е мутра.Той не.България е кочина и на нас ще ни резнат вратлетата но за жалост не ни охранват поне преди това.

След 100г, ако напредваме със същите темпове. Така беше и през 1994-1997г. След това тръгнахме бързо напред, но през 2001г. решихме да си починем за 800дни.

няма да стигнем и след 100 год, просто сме си потенциални крадци и мошеници, манталитета си е просташки, такава среда сме живяли, така и децата си възпитаваме, жалко че преди думата България беше гордост, а сега е дума, олицетворяваща престъпници, кражби и продажни политици

ДАНО СМЕ ЖИВИ ДА ВИДИМ СЛЕД 100 ГОДИНИ ДАЛИ ЩЕ ГИ ИМА АМЕРИКАНЦИТЕ.

Изчислиха кога ще стигнем другите в ЕС - след 100 г.-НАЙ-РАНО:D

Зависи Ако още 10 години ни управляват същите политици, Европа ще е 10 години напред, а ние още 50 години назад 100 + 10 + 50 160

A te koga shte ni nastignat? Haha sled neopredelen period ot vreme :))) Sled 100 godini tozi sviat niama da e sushtia, a Bulgaria shte se naredi sred purvite strani

ТИ американецо,ЕВРОПА ОСТАВИ НА НАС!

Ами добре, поне да не се напъваме. И все пак, тия за кои се мислят, ние и без това в някои отношения сме поне 1100 години преди тях, в други - има ли смисъл да ги гоним. например Великобритания след последните опити за атентати

Ами много е просто, трябва да ни управлява някои като Пиночет, ама тои се спомина горкия и сега ... седим и като си нямаме господар се кланяме на мутри и на некадърни политици ..... тоз народ е свикнал някои да го командва, да го води, пък на къде - един Господ знае !! (и Господ бил българин - вярно , ама от ромски произход сигурно) За оплакване сме българи, ама къде сега да намерим нашия нов Аспарух .... а кажете де!

Vie da ne ste komunisti,ta izchiljvate che sa ni nujni 100 godini.Ja izchislete che sa ni nujni 10 godini za da gi stignem,po lesno shte se jivee s tazi misal.

Ами много е просто, трябва да ни управлява някои като Пиночет, ама тои се спомина горкия и сега ... седим и като си нямаме господар се кланяме на мутри и на некадърни политици ..... тоз народ е свикнал някои да го командва, да го води, пък на къде - един Господ знае !! (и Господ бил българин - вярно , ама от ромски произход сигурно) За оплакване сме българи, ама къде сега да намерим нашия нов Аспарух .... а кажете де!

Ами много е просто, трябва да ни управлява някои като Пиночет, ама тои се спомина горкия и сега ... седим и като си нямаме господар се кланяме на мутри и на некадърни политици ..... тоз народ е свикнал някои да го командва, да го води, пък на къде - един Господ знае !! (и Господ бил българин - вярно , ама от ромски произход сигурно) За оплакване сме българи, ама къде сега да намерим нашия нов Аспарух .... а кажете де!

А на изследователите от Калифорнийския Университет ще им трябват 200 години, за да заприличат на хора! Защо публикувате такива изследвания без критично, Дир БГ?! Такива бяха изследванията за Глобалното затопляне, дължащо се на парников ефект. Такива са и изследванията с резултат, че до края на столетието ще загинат 1 милиард хора от тютюнопушене. Ако в тези университети има някаква научна мисъл, нашите миски нямаше там да бъдат с отлични постижения в науката. Сорбоната, Оксфордския Университет и Кембридж са за доверие. МГУ е за голямо доверие, но разни Охайски и Калифорнийски...е, като не ви стигат всезнайковците, които ни унижават в България, цитирайте и тия льольовци, тъкмо ще ни разсмивате!

Gluposti ! 800 dni sa dostatachni .

jalko naistina... abe s takiwa politici,mantalitet, trudno e twa da stane....i 100 godini sa malko.. i moderatora zashto mi triesh postowete ako moje da mi kajesh....