Моторист загина при катастрофа във Варна

Моторист е загинал при катастрофа снощи във Варна, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в крайморския град.

Обратно в новината

Коментари - Моторист загина при катастрофа във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости момчето,дано е на по-справедливо място.Тези нецензурни исказвания може да ги каже само човек,който не е част от такава трагедия.Мотористите също са хора.

Бог да го прости момчето ! Преди години , един такъв младеж с мотоциклет , с бясна скорост караше по малка квартална улица в София и погина , засечен от кола , която му отне предимството . --- Според мен , КАТ трябва да показва такива катастрофи по всички медии , та дано се вразумят любителите на бясно каране !

Един по-малко да стряска детето в 1 през нощта.

Този със сигурност няма да бърза вече.

Поредния донор е аут.

Еволюцията и дясната и ръка - естествения подбор работят НЕУМОРНО за нашето здраве !!! Жалко за адреналина...

Нещо неприятно е мотоциклист на зиг-заг в натоварен трафик, в много натоварен трафик,какъвто е варненския! А пък на Аспарухов мост...Снощи минах тъкмо покрай тая катастрофа - загиналия беше между един ван и един опел,мисля,които чаках изглежда КАТ; беше сравнително тъмно,въпреки уличното осветление, но там и асфалта е бил мек като масло още при полагането му явно и затова е нагънат от тежките коли на бразди,а това навярно допълнително е помогнало на младежа да загуби равновесие, карайки с висока скорост. Моторът му беше на 30-40 метра от удара, за който предположих,че е направен от вана. Жалко за младия човек.

Ограничението от 50 км/ч важи ли за мотори?

Важи за всички, с изключение за тия които бързат. За среща. Със свети Петър, де...

ама, не се излагай,бе!Как да важи?Това не е за джигитите на две гуми. Както и Правилника.

Като знам как карат варненските мотоциклетисти - не съм изненадан от случката. Бог да го прости човека! Бог да даде акъл на останалите живи мотоциклетисти във Варна!

Един джигит по-малко

Един ден така ли ще кажеш за детето си?

Перфектно, един по-малко да ми вдига шум с тези пърдялници 'тунинговани' като се кара без ауспух ..

Казаха,че се сцепил на 2.

Лично го видях и побелях, вярвам и всеки, който е минал от там. Такава смърт не пожелавам на никого, не ми се мисли родителите му какво са преживели. Единствено се надявам, видяното да е вразумило някой друг кандидат-самоубиец.

Да не забравяме състоянието на настилката. Отделно, че сега не му е времето за мотори. Все пак всеки има избор на МПС, но на пътна настилка не. Каквото ни дадат това ползваме.

Ограничението в града е до 50 км/ч и при добра и при лоша настилка!

Точно там почти нищо и няма на пътната настилка. Но какво по-логично от това да излезеш с мотор през февруари, при температура около нулата и после да обвинят настилката......

Гуми полуслик неподходящи за ниски температури плюс висока скорост резултата е ясен.

е тудете актуална снимка. Моториста бил разчленен на две. Нали КАТ искаше да превъзпитава младте водачи със снимки.

Набираме нови членове, че нещо оредяхме.

Никакви донори не сте. На никой не му трябва бъбрек с разкъсвания!

Причините са ясни ,каране прекалено бавно.

Мне . вакум между ушите.