Христо Гърбов стана ”посланик” на Русе

Кметът на Русе Пламен Стоилов е връчил златна значка "Русе" на актьора Христо Гърбов, съобщиха от общинската управа.

Обратно в новината

Коментари - Христо Гърбов стана ”посланик” на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кметчето напълни света с "посланици" на Русе, само и само да се снима всеки ден с тоз-оня...Вместо посланици, да вземе да почисти града, по-добре ще направи...

Ей, напълни се и тука с байганювци - хора, които освен да плюят, друго не могат да правят. Гърбов е добър актьор и свестен човек. И естествено, че играе в Комиците, за да изкара някой лев. Половината от господата, плюещи тук, представа си нямат какво е да си актьор в България, как се живее и как се храни семейство.

Ти с "представата" актьор ли си? В кой театър играеш ? И защо трябва да сме актьори , или режисьори, за да установим слабата му и еднообразна игра, пуленето и акцентирането на всяка последна съгласна буква, независимо от ролята и персонажа ?!? И други играят в "Комиците", но не ги коментираме, защото са класи над този нещастник!

И Камен Донев беше посланник на Русе, миналата година, по същото време. Явно от общината действат по план.

Не знаех, че е от Русе. Някога беше обещаващ и интересен актьор, но откакто заигра в онзи пасквил "комиците,, се затри и обезличи .

Христо Гърбов е един от малкото интелигентни актьори, на фона на общото бездарие в българската актьорска гилдия, така че емблемата на Русе ще му отива много и е един от най-достойните да я носи.

Де пък го видя този интелект ? И не е актьор , а посредствен шут, ама за селяндури става....

Или както се казва "каквото повикало такова му се обадило..."

Имаме влиятелен посланик - мутрата Мацоал. И неговият марионетчо - Искрен Веселинов - пишман-патриот от партията на декласираните лумпени ВМРО.

Жалко за Русе и русенци! Гърбов е жалко меркантилно, алчно човече с повече от посредствени "възможности". Жалко за Русе!

Гърбов поне можеше да се барне в костюм, а не като изсулен ганьовец

Той и в образите си нали все като такъв се изживява - фатмак, тракторист, боклуджия, чистач и явно вече и в живота се взима за такъв.

Е, харесвам го този град, даже и живях няколко години в него, но не мога да приема, че ще понижава рейтинга си с награждаването на това бостанско плашило. Ами освен да се пули, да зяпа, да подскача и да пее неговия си психиатричен коктейл от думи, посочете нещо стойностно, което да е изиграл.

Същите приказки кмета ги каза и на Аня Пенчева и на всеки, който гостува по предложение на протежето му О.Д. Само не ми стана ясно как точно ми поддържа самочувствието и то точно тоя дето освен да се блещи като идиот не може да изиграе една свясна роля

Тоя боклук Гърбов да го изгонят в Сибир да играе на мечките, че ми се повръща от неговата некадърност

Като не ти харесва си мълчи и си чети статиите в жълтите вестници, а не да повръщаш по форумите.

Жалък боковски кмет векереец - жалък и "посланика" на Русе!

И с какво бе г'усин кмете, този пулещ се циркаджия и посредствен актьор "поддържа нивото на самочувствие на русенци" и като как "носи в сърцето си Русе"? Стига си раздавал значки, медали и отличия, стига си чакал комисионни, ами вземи свърши нещо полезно за този град! Ако можеш де, че определено много се съмнявам в това .

Идеално , точно подбран като тъп ЦСКА-ар за най ЦСКА- рския град...сякаш още сме в комунизма !

Не ЦСКА-рски, а СЕЛСКИ град!