Японци строят завод на 30 декара край Пловдив

Японската компания "Язаки", която държи 35% от световното производство на кабелни системи за автомобили, обмисля да строи завод край Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Японци строят завод на 30 декара край Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както е било с БУЛГАР РЕНО, заради кражбите- французите за прекратили пройзводството на коли

Българското Рено е спряно по ред причини но не и кражби. Кражби на какво, на части ли или на лиценза ? Спряха го от СИВ ако изобщо знаеш какво е това. Другарите от СССР и за това Рено заработи с Румъния и се появи Дачия. По късно взе да се правят АЗЛК.

Тогава държавата бе инициатора на това сдружение. И печалбите оставаха в държавата ни. А сега идва частна фирма и изивява желание да прави нещо. За това сме и зле, щото тъпите български правителства чакат да дойде някой.

"Японци строят завод" е едно, "Японската компания ... обмисля да строи завод" е съвсем друго. "Журналистика" е едно, "българска журналистика" - съвсем друго.

Скоро имах интевю в Язаки Ямбол за административна позиция, "procurement". Заплатата е 400 лв. Точно колкото и е на работниците на поточната линия. Експлоатацията няма край!

"Японци строят завод" или "обмисля да строи завод край Пловдив", че нещо започнах да се обърквам

Само че не са японци, а турските им представители. не че имам нещо против турците, но ДИР доизкусурявайте ги новините. А наистина в Ямбол и в Сливен фабриките осигуряват работа на доста хора.

"ОБМИСЛЯ" - тук пада ударението! Аз обмислям да стана цар!

Браво, това е пътя за изплуване от дъното, стига да оправдаем очакванията на инвеститорите и заплатите да не са по 400 лева.

днес го правят и след няклоко години го махат, щото в най близката африканска държава например цената на труда е 1 долар на ден.

и кат е по 1$ кво могат да правят ? Стига негативизми , да бягат от тука винаги е свързано с стратегически проблеми , промени или корупция.