Потърпевши: Не купувайте жилища в АОНСУ

Собственици на жилища в АОНСУ, които ще бъдат обявени за публична продан, призоваха с отворено писмо гражданите да не купуват жилища в сградата.

Обратно в новината

Коментари - Потърпевши: Не купувайте жилища в АОНСУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мошеник сам си е подписал . . . .

Когато трябвало - не гледали сделката, а гледали келепира. Сега пък призиви....Съд трябва или нещо друго!

Мога да Ви подскажа изход от положението:"Митко Дамянов и Юлиян Тачев, че изоставили недовършени три кооперации в София, след като събрали от 50 до 100% от дължимите суми за жилищата и ипотекирали имотите. Част от хората, които са платили между 450 и 600 евро на кв. м, трябва да извадят от джоба си още по 600 евро на кв.м, за да платят за довършването на един от строежите и да върнат банковия кредит, усвоен от фирмите."Поръчково убийство в София: Строителен предприемач и жена му разстреляни край зоопарка 48-годишният Митко Дамянов и съпругата му Наталия (42 г.) са убити защото са завлекли кандидат-новодомци с пари за жилища, платени на зелено

В затвора МОЖЕ да попадне на хора и да стане човек!

И кой ще го прати в затвора ???

Защо подлогите-журналалисти пишат "предприемач", а не ПРЕСТЪПНИК??

............................................

Има и други такива измамници казва се Стоян Анастасов от с.Куклен с фирма "АНСТАСОВ" ЕООД и той е за трепане. гОЛЯМ ЛЪЖЕЦ Е НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ И ВЗЕМЕ ПАРИТЕ

Имам въпрос към потърпевшите - вие къде бляхте, като купувахте жилища без акт 15 (респ париди за ток, вода)? Защо не платихте на някой да направи проучване за ипотека и прочее, а изведнъж останахте изненадани? Не ви обвинявам, но... нека бъдем малко по-предпазливи, вместо да храним такива престъпници като този!

Не си купувал жилище скоро братле. Бог да те пази.

Вярно е, не съм, но никога няма да купя жилище без акт 16, НИКОГА! Вярно е, че е по-евтино да няма дори акт 15, но рискът е много голям да те измамят, както вече се видя не от един случай.

този субект гледа като блъснат , егати, престъпника подкрепян от нотариаската , егати комбината... опа, ама къде е великата ни прокуратура и другите високоплатени държавни институции,вероятно спят мечешки сън поради студената зима

И в затвора има хора

НЯМА ЛИ ДЪРЖАВА, ДА ГО ВКАРА В ЗАТВОРА ТОЯ "БИЗНЕСМЕН".

А този човек защо не е в затвора вече толкова време?!!!!!

Какъв е тоя Явор Блъсков, физиономията му е на престъпник ,а не на бизнесмен.Пази Боже България от такива бизнесмени.Няма ли съд за този престъпник?

То заради липсата на тези актове 14 и 15 цената на имотите вероятно ще бъде много ниска, но при покупка купувача, вече няма де се съобразява със сключената ипотека и става собственик на апартаманта.

Не е задължително... Мои познати закупиха двустайно жилище без Акт 14 за колосална сума... Ама нали требе да се живее на главен булевар в Софията, така е... Кофти е зимата, когато прекрасната локацията не те топли, колкото прекрасния ток.

Блъсков......чакам те горе....

Каква интелигентна физиономия! Какво благородство и възвишеност излъчва!

Не е предприемач а престъпник, спрете с пракиката да наричате измамниците и мутрите бизнесмени, така агитирате обществото към черната икономика описвайки я като нормална и им ставате съучастници!!!