Над 400 блока в Пловдив готови за саниране

От началото на февруари започват да се приемат заявления за саниране на многофамилните жилищни сгради в Пловдив, съгласно програмата за енергийна ефективност.

Обратно в новината

Коментари - Над 400 блока в Пловдив готови за саниране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже българската Конституция (чл. 33) защитава жилището, като неприкосновена собственост, отнемането на жилища може да стане, само ако те бъдат вкарани, като дялов капитал във сдружение (фирма), която (чрез бъдещи поправки в законите за собствеността, за енергетиката и пр.) впоследствие да бъде доведена до банкрут т.е. дори и да е единствено жилището подлежи на конфискация!!!

че сегашното правителстове извадило всички предприятия държавни за продан. Бах да му се невиди тая държавичка нищо няма да има вече и ТЕЦ 2 също ще е за продан и Козлодуи.

Общата работа и кучетата не я искат :). Видяхме,как общото стопанство на социализма стимулираше едни и същи тарикати да лежат на гърба на целият народ и сега ще е същото.Едни цял живот ще плащат,а други цял живот ще живеят на техен гръб.

СЛЕД ДАЛАВЕРАТА КТБ. ДНЕС ОБЯВИХА ЧЕ 1 МИЛИАРД ПАК ЩЕ ТЕГЛЯТ ЗАЕМ ЗА ДА ПОПЪЛНЯТ 25% ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО УЧАСТИЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ САМО И САМО ДА СЕ НАВИЯТ. ЕГАТИ ГРАБЕЖА ДЕТО СТАВА.

А колко балъка от тези 400 блока са съгласни? Това е по-правилния въпрос

Договор с кмета? Предишната бе ударила деца с кметската кола,лъга,маза и сега е секретар в това кметство. Значи новия кмет Василев вече е сдружен с инж.Павлинка.Съжалявам ,но в триъгълници не участвам. Иначе министърката яко ги е натиснала ,и са разлепили обяви за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ участия в събрания.Твърдоглави и това е.