1500 души на работа в нов завод край Царацово

Заводът за електроника край пловдивското село Царацово на американската компания "Сензор-найт индастриъл" ще заработи през юни тази година.

Обратно в новината

Коментари - 1500 души на работа в нов завод край Царацово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никъде не пише кога и къде ще започнат да приемат документи за работа.

ЗА КО ТИЕ ТОЗ ИНТЕРНЕТ ДА ВИСИШ У САЙТОВЕТЕ ЗА ЗАПОЗНАСТВА ЛИ?

Честито! Заплатата на чистачката ще е 2000. За другите нагоре. РР. Заплатата е в донги. Виетнамски паричен знак.

Това е много хубаво, но за жалост това е поредния завод в който ще се работи за паница ориз. Това е голата истина, инвестицията е само защото е евтино и ще гледат да си върнат парите максимално бързо, та да спокойни че ако има сътресения прекалени в цената на труда в следващите няколко години да не загубят като го затворят и се преместят на друго еФтинко.

да се започне, нали всичко унищожихме и сега се чудим какво да правим. Не за паница ориз ще работим, за водицата от ориза ще работим ако трябва.

Завода се строи в най-бедната държава, т.е. България. Продукцията ще е супер евтина, защото разходите няма да са големи - мижави заплатки, и т.н. Обаче браво - 1500 човека ще имат доходи!

Ми като се знае какви пари плащат на работниците си ( а аз знам) по-изгодно е да се строи завод тук , а не в Китай!!!

Браво ! Иначе Русия скоро завод не е правила тука май :))))

е тя Русия не разруши всичките си заводи за електроника както ние направихме. Дори в халетата на един от заводите ни за електроника в София се снимат порно филми и порно ТВ програми. Тя Русия все пак търси специалисти, ако се разровиш в тяхните обяви за работа. И заплатите им са къде по убави от нашите.

Ами отиди в Русия тогава!

ако дават по 4-500 лв е пълна глупост да се бачка за тия

Тия не търсят тъпаци като тебе. Ходи паси овцете на село.

Искаш да кажеш, че не търсят умни работници. А хора с наведена, които за 400лв и сФ.рки ще правят. Заради това винаги ще сме на дъното, защото все се намират хора да работят за "мерси"

Абе келеш, като искаш голяма заплата -минимум 3600$-най-ниска, е морето.Прочиташ едни дебели книги, после едни сериозни хора те изпитват и ако са доволни те пускат на стаж. там виждат колко ти е пипето след година стсж и ако ставаш те пускат на пистата с минимум 3600$.Четри месвца си на желязото но няма "Спрете кораба да сляза" и между 2-4 мяташ гюбеци на сушата, но без заплата.После със стажа се сменят длъжноси и заплати-4200$,после 8000$ и накрая !200 но вече топките са увиснали.Виж заплатите в танкерните компании за офицери и не плямпай и разтягай локуми пред компа а си размърдай тлъстия мамин гъз. иначе и паничка за облизване няма да има.Келеши лигави.

Последната сума е 12000(дванадесет хилки в зеленчук).Извинявам се за грешката, ама селчуците мамини много ме нервят майна.Седят и разтягат дъвки и локуми и като рибарите"Три тона, пет бона- дай една цигара", ама ако го кача на каика сега и го пратя в северно море и лятото в Персийския залив ще се разкрачи като камилче.

Сама по себе си, новината е страхотна и буди уважение.Не размера на инвестицията, а факта, че ще дава хляб на 1500 души е страхотна.Дано няма допълнителни условия,недостъпни за широката публика(както с ТЕЦ-а им), които да са лъжичката катран в кацата.