Изградиха бреговия център във Варна

Бреговият център във Варна вече е готов. Предстои оборудването му, а се очаква той да започне работа на 15 юни.

Обратно в новината

Коментари - Изградиха бреговия център във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много грозно!!!!!!Пълно е с "калинки"в общината.Това се получава винаги,когато се купуват дипломи.Сверите на влияние са много силни на всички нива.Жална картина

Варна е най-бързо разсрушаващия се град в България с красиви старинни къщи по централната част оставени да се рушат. Морския клуб е оставен да пада по главите на варненци и гости. Толкова много грозни сгради се построиха, че не знам откъде се взеха тези селяндури в общината!!!! Няма да гласувам за никой селски пръч/ пръчка.

Като се се добавят и русняшките орди плъпнали там.

някой добре е захлебил не трябва ли да се приватизира , за да не се краде

Напълно малоумно разположение на сградата!!!. Паркинга пред нея е разбит от вълните....(в подкрепа на предния пост)

Не се залъгвайте от картинката. Мястото на сградата е перфектно за целта, в действителност има доста добро отстояние от морето и добра видимост към трафика от и за пристанище Варна-Изток и Варна-Запад.

Когато дойде една по-голяма вълна, първия и втория етаж ще бъдат наводнени. Познайте какво има на тези етажи: "Първият етаж е за ситуационния център за управление при кризи. На втория етаж ще бъде техническата зала, където ще е разположен машинният интелект на сградата всички необходими за функционирането на бреговия център съоръжения."

Много логично, но не и за проектантите на центрове за морески кризи. :-)