Портних: 900 блока във Варна стават за саниране

До момента сме идентифицирали 900 блока във Варна, които отговарят на изискванията за саниране, каза кметът Иван Портних.

Обратно в новината

Коментари - Портних: 900 блока във Варна стават за саниране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо остави старите къщи по главната да се рушат и не глоби собствениците и не издаде наредба за конфискация на паметници на културата, ии да намериш кадърни хора с вкус към аристократизма, та да измислят как да разкрасят града! Тези ръждясали лодки и грозни лампи да си ги махаш, и да сложиш красиви от ковано желязо, че града погрозня с тези идиотски стъкларии, които се застроява.

А колко балъка от тези 900 блока са съгласни на това начинание а?

Някой да ми обясни за този "безплатен обяд"! Дали аз съм Тома Неверни, или наистина има уловка? Ако наистина е безплатно, то тогава защо съм им сдруженията на собствениците? Да наемат фирмите и да започват да санират, да ама не! Сдружения та сдружения, и то на 100 % да са съгласни! Та после лесно да ни извиват ръчичките май!

За да могат да имат, достъп до всяко жилище за да сменят, дограми а също така и водни инсталации . За това, трябва съгласието на собствениците.

защо ми е сдружение за да си отворя вратата на работниците. общята ако ме предупреди навреме кога искат достап до апартамента ми, няма проблем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.