4000 ученици влизат безплатно във Филхармонията

Безплатен вход за всички учащи в средните и висши музикални училища в страната на концертите от програмата на Софийска Филхармония, обяви Виктор Стоянов.

Обратно в новината

Коментари - 4000 ученици влизат безплатно във Филхармонията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като бях студент ходех в зала България. Вече не стъпвам. Де да беше таз примоция преди 20 години....

А семки на входа ще раздават ли?

Инициативата е хубава, дано да не е само за половин сезон. Това го има в много страни, редно беше и тук да стане нещо подобно. Поради ниското качество, аз съм престанал да ходя на концерти, и не като цяло не смятам Софийската Филхармония за нещо читаво, въпреки самохваството на институцията. Все пак, редно е нещо да се направи и за студентите.

А вие какво очаквате да е нивото след като назначиха за диригенти некадърно еврейче на школско ниво и полусамодейна хорова диригентка? Какъвто "мат'ряла" такова и нивото!

Надявам се и на ешкеназитата ще дойде ред.Дано е по-скоро,за да не стане много късно.

само за статистиката - Музикалното училище в София все още се казва "ЛЮБОМИР Пипков", а Музикалното училище "ПАНАЙОТ Пипков" е на едно друго място - в Плевен ;)

4000 изучаващи музика - може би става въпрос за целия Европейски съюз? Този самохвалко откъде го намериха? Отговор - членове на "протестна мрежа" получават обещаните постове, за да могат да си купуват маркови дрешки и хашиш.

А кога ще изгонят крадливите некадърни Ешкеназита дето са окупирали и съсипват най-титулувания оркестър в България?

Ешкеназита-та ги лансира НАТО и посолството на САЩ, трудно ще ги изгони някой.

За съжаление не само те! Крадливия комунист Гергов пере пари също там чрез измислена фондация

Браво ! Новината е чудесна : )))

супер инициатива. Аз мисля, че учениците и студентите от музикалните и танцови училища, трябва да могат да посещават безплатно всички музикални събития в страната. Все пак те са бъдещето, което трябва да бъде вдъхновявано. А това, че класическата музика има нужда от съжевяване - не съм съгласен - залите са препълнени, за билети за емблематични спектакли на Операта като Лебедово Езеро се чака на опашки и се търсят всякакви връзки защото най-добрите места изчезват за часове. Интелектуалната част от обществото никога не се старае да се показва и да се изявява публично - това е важно само за боклуците.