Пловдив ще получи 100 млн. лв. евросредства

100 млн. лв. ще получи Пловдив по Оперативна програма "Региони в растеж 2014-2020".

Обратно в новината

Коментари - Пловдив ще получи 100 млн. лв. евросредства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стъпка в правилна посока. Ако се създаде и фирма която да дава велосипеди под наем в определени точки на града, всичко ще е отлично.

и готово нали праилно и мирзмите да изгорялите брикети, пластмасови бутилки ще продължат да се носят, а сфетофарите ще са още позле и ще висиш като сопол на кръстовищата.

ние българите сме големи тъпаци на гол тумбак чифте патлаци чета сега и се кефя на тъпотията ни. Давам пример за една пазарджишка община селска община има няма 6000 -7000 човека живеят и то лятото когато дойдат гражданите по селата. В най -голямото село от 2300 жители има 6 асфалтирани улици и то от преди 1989г., другите са кал, гьолове и ти трябва 4х4 за да минеш. Решават общинските съветници и кмета на общината да ремонтират за 5 милиона стадиона на общината. И се пита човек това ли е по важно един стадион на който ще се изиграят 10 мача за годината най- много 20 -30 човека ще спортуват почти редовно, а няколко села газят в кал и вода, нямат тротоари, нямат нормални улици. Та и тук е същото на гол тумбак, велоалеи ще се правят, 100 милиона лева е........тааааааааа, тия пари ги нямат за нищо.

Вижте коментарите и веднага ще разберете що за народ сме! Някой иска да направи нещо в града, но веднага почваме да подозираме, че има някаква далавера, че ще ни излъжат с нещо, че нещо ни кроят. Засрамете се! Ако се слушат такива като вас, в този град нищо не трябва да се прави. Аман от критици! Всеки разбира от всичко!

Вижте коментарите и се засрамете. Някой иска нещо да направи и вие веднага си мислите че става въпрос за далавера. Не ви ли е срам да сти такива лоши, много, ужасно лоши. ДО НАБЛЮДЕТЕЛ НЯМАМ ПРАТИВ ДА СЕ СТРОИ И ДА СЕ ИЗГРЪЖДАТ СЪОРЪЖЕНИЯ КОИТО ЩЕ ПОДОБРЯТ ЖИВОТА НИ. САМО ЧЕ ЕДНИ ВЕЛОАЛЕИ НЯМА ДА ОПРАВЯТ ПРОБЛЕМА С ВЪЗДУХА, ЗАПРАШЕНОСТА И ЗАДРЪСТВАНИЯТА В ПЛОВДИВ. ЗА ТОВА ВЕЛОАЛЕИТЕ НЯМА ДА ДОНЕСАТ НУЖНИЯ ЕФЕКТ КОЙТО ТЕ НОСЯТ В ДРУГИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ. И НЕ С ТОЯ НАЗИДАТЕЛЕН ТОН, ГОВОРИ ТАКА НА ЖЕНАТИ РАЗБРАЛИ. 100 МИЛИОНА ЗА МАЛКО АСФАЛТ, ВМЕСТО ДА СЕ ОПРАВЯТ ПЪТИЩАТА, СВЕТОФАРНИТЕ УРЕДБИ И ДА СЕ ПРЕКАРА ГАЗ ПО КВАРТАЛИТЕ.

Тотев да даде обяснения, защо прибра парите от далаверата с таймерите по светофарите. След като се повредят, не ги поправят а напарво ги премахват. Това е безстопанственост и злоупотреба с имуществото на общината и отказ от стопанисване. А те са много полезни за шофьорите за предварителна им ориентацията за предпазливо движение в кръстовищата. Тотев, кой налапа парите и изчезна? Ти ли?

вместо общината да изгради собствена газопреносна среда и да дава на по-ниска стойност оборудване за отопление с газ ние ще строим асфалтови пътечки дето никой няма да ги използва и ще чакаме въздуха да стане по -добър. Някой задава ли си въпроса защо в Пловдив трудно се диша зимата ами щото има доста ниско строителство и много хора се топлят и в блоковете с печки на дърва и въглища. Тия умньовци решили велоалеи да правят. За какво бе, а през това време зимата ще горим дърва, въглища дето вунят на сяра и накрая и гуми.

велосипедите в Пловдив, еййй цял живот събирам за едно колело и немога и немога.

Ииииииииии, ама как някой не написа нещо хубаво - като например супер ще е да можем да ходим с колело на работа, тогава и въздухът може малко да се поизчисти. Ама пловдивските гъзета не мислят за здраве, а затова с каква кола да се наГЪЗят!

не сме кат Холандия или Швеция. А за тва дето никой не казва убаво, ми как да се радваш на поредната глупост. Ти знаеш ли колко дървета са изсечени в Пловдив ще ти падне шапката. Що не искаш да се правят нови паркове ? Ей я Тракия колко празни места имаше къде са дърветата само блокове и мръсотии.

трябва да се лапа, здравата да се лапа. Светофарната уредба в Пловдив е в състояние на пълен разпад. Висят кабели, силата на светене е по малка от колкото трябва. Светофари изкривени, килнат икато пияници. ЦИРК ИСТИНСКИ . ПЛОВДИВ хахаха Майнй таун.

ами ходи живей в София като ти харесва там повече

просто едни участаци дето нямат никаква връзка и са толкова широчки тия алейки че немойш се размина с колоезнача ти насреща АЙ ПАК ПОРЕДНОТО КРЪГОВО ХАХАХА. А ДРУГАРЮ ИВАНОВ СФЕТОФАРИТЕ СА В ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ ТОВА НЕ ТИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НАЛИ, ПЕШЕХОДНИТЕ СЪЩО, СУМАТИ ЗНАЦИ НЕ СА НА МЯСТОТО СИ.

В този мръсен въздух в големите градове в България където нормите на замърсяване с в пъти по-високи от нормалните трябва да си много луд и да си плюеш на здравето, за да караш колело....пък ако ще направете милиони км велоалеи .... то е ясно, че пак някоя определена фирма ще краде пари.

прав си дай да не правим нищо за да не краде никой. ей така да гледаме как всичко се разрушава и да се кефим че никой не краде

проблема е че има много по сериозни неща които трябва да се оправят и чак тогава. А алеите няма да подобрят качеството на въздух в Пловдив щото когато улицата ти е разбита и скороста на движение на мпс и времето на престой на кръстовищата е завишен ако щеш и 1милион колела да се търкалят в Пловдив въздуха ще е все същия като и преди. Аз докато стигна до работното си място се бувкам мининум в 5-6 дупки 10 пъти влизам в кални локви. А да питам къде е електротранспорта на Пловдив? Само Пловдив остана без тролеи.

що поскъпнаха велосипедите в Китай!