16 г. затвор за бащата, убил дъщеричката си

16 години затвор при първоначален строг режим получи 38-годишният Пламен Петров от Русе, който на 20 април 2014 г. преби до смърт 7-годишната си дъщеря Пламена.

Обратно в новината

Коментари - 16 г. затвор за бащата, убил дъщеричката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жельо Желев да му бере греха нали той отмени смъртното наказание!

Уважавайте хората! Нека и този Пламен Петров бъде уважаван всеки ден докато е в затвора!

Не се тревожете .Такива като този изрод чакат в затвора.Там за една година и съдиите и адвоката му нямя да могат да му помогнат

Не знам що за изрод трябва да си, за да посегнеш на дете. Когато двама души решат да имат дете те би трябвало да осъзнават и искат това. Би трябвало да се познават. Изобщо не оправдавам този боклук, дано в затвора попадне на по-силни от него, които да се отнесат с него подобаващо. Но не мога да си представя и родител, който да седи и гледа как бият детето му и нищо да не прави.....

Наистина ли този трябва да наречем родител, баща. Човек който не може да контролира емоциите си и в яростта си може да убие детето си, какво ли може да направи с други хора, ако излезе на свобода. Защо за такива като него се търсят смекчаващи вината обстоятелства и винаги се намира начин да се намалят присъдите им. Нямат право да живеят на свобода, те са изверги.

sanches1

Такива като този малоумния трябва да ги правят спаринг-партньори на Пулев, всеки ден да ги пребиват с тупаници от 8.00 до 21.00 часа, без прекъсване!!! Пфууу, ненормалник, да гниеш в ада, изрод противен!!!

такива кото този баща беше и бившия ми съпруг, пребиваше всички в къщи и децата и мен, когато виках полиция те казваха че това е семеен проблем и сиотиваха, побойте и скадалите продължиха и след развода, помощ не получавахме от никой, оправихме се сами,. за такива изроди е виновна държавата и неиното бездушие и подкупност на служителите и.Трябва и от тях да се търси отговорност, къде са били институциите и защо са си затваряли очите? за този само смъртна присъда , а за жена му въдворяване в психиатрична клиника до живот, без право да я напуска. Само решителни и твъри мерки ще срат убийствата, малтретирането на деца и жени.

Ма...цата ви съдии . Това ли е справедливото ви наказание? Та този боклук ще излезе максимум след 10-на години. Заради такива като вас , народа вече няма доверие в правосъдието. Искрено се надявам всички съдии да си получат заслуженото някой ден (ако има справедливост в тази ска...на държава). Заради такива отрепки като вас , младите масово напускат страната.

Съда, добре ли сте? Този до живот не трябва ли да лежи? И майката-поне 10 години, ами тя е съучастник.

Кротко момче беше Пламенчо, на мравката път правеше, на всеки е помагал в нужда. Защо такива лоши работи се разправят сега за него. ...Стринка ви Елка.

Да влиза във затвора до живот,ако ще и луд да е,още по добре,че няма да извърши друго убийство.Такива изроди трябва да се бесят на Дърво на Площада показно пред много хора.

Първо трябва да бъде скопен, още сега, преди присъдата!